• Haberler
  • Spor
  • Merih Demiral'dan Bonucci Paylaşımı: Türkiye'ye Hoş Geldin Kardeşim

Merih Demiral'dan Bonucci Paylaşımı: Türkiye'ye Hoş Geldin Kardeşim

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Bonucci için Milli futbolcumuz Merih Demiral'dan paylaşım geldi. Bir zamanlar beraber oynadığı takım arkadaşı Bonucci ile fotoğrafını paylaşan Demiral "Türkiye'ye hoşgeldin kardeşim! Başarılar" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, ara transfer döneminde savunma bölgesine takviye amaçlı Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başladığını duyurdu. İtalyan futbolcu, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

zel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen 36 yaşındaki savunmacı, kulüp yetkilileri tarafından karşılandı.

Bonucci, sağlık kontrollerinin ardından transfer görüşmelerinin tamamlanması halinde sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalayacak.

İtalyan futbolcu, anlaşmanın sağlanması halinde sarı-lacivertli takımın ara transferde kadrosuna kattığı ilk isim olacak.

2006 yılında İtalyan ekibi Inter’in 19 yaş altı takımından A takıma yükselen Bonucci, 1 sene sonra Treviso’ya kiralandı. Burada 1,5 sezon forma giyip geri dönen Bonucci, daha sonra Pisa’da yarım sezon oynadı.

MERİH DEMİRAL'DAN BONUCCİ PAYLAŞIMI

Bonucci'nin Türkiye'ye gelmesinin ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Merih Bonucci'ye başarılar diledi.

İşte Merih Demiral'ın o paylaşımı:

Bakmadan Geçme