• Haberler
  • Spor
  • Meteoroloji'den Birçok İl İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den Birçok İl İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Meteoroloji tarafından geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz'in parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Edirne, Osmaniye, Kırklareli, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Hatay'ın batı kesimleri ve Tekirdağ'ın kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI:

Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR:

Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA 

Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri parçalı bulutlu, Edirne çevreleri ve Tekirdağ'ın kuzey kesimleri ile Kırklareli çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 22°C, 37°CAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 22°C, 32°CAz bulutlu ve açık

KIRKLARELİ 22°C, 35°CAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ 22°C, 35°CAz bulutlu ve açık

EGE 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR 17°C, 35°CAz bulutlu ve açık

DENİZLİ 25°C, 41°CAz bulutlu ve açık

İZMİR 24°C, 37°CAz bulutlu ve açık

MUĞLA 23°C, 38°CAz bulutlu ve açık

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu, Toroslar mavkii ile Osmaniye çevreleri ve Hatay'ın batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 26°C, 35°CParçalı bulutlu, öğleden sonra kuzey ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 26°C, 32°CAz bulutlu ve açık

HATAY 27°C, 33°CParçalı bulutlu, öğleden sonra batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA 20°C, 36°CAz bulutlu ve açık

Bakmadan Geçme