Metin Arolat Neden Vefat Etti? Metin Arolat Kimdir?

Yönetmenliği ile ve şarkılarıyla tanınan Metin Arolat, sahne aldığı mekanda fenalaşarak hayatını kaybetti. Merak edilen isimlerden olan Metin Arolat araştırılıyor. Metin Arolat kimdir? Kaç yaşındaydı? Neden vefat etti? Metin Arolat Mevlana'nın torunu mu?

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne alan Metin Arolat, performansına ara verdikten sonra tekrar sahneye döndüğünde ilk şarkısını söylerken bir anda yere yığıldı.

Çağrılan sağlık ekipleri, uzun süren kalp masajı yaptı.

Hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı, kurtarılamadı.

METİN AROLAT NEDEN VEFAT ETTİ?

Menajeri Halil Yıldırım, Metin Arolat'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Metin Arolat’ın yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu acı haberi alır almaz hastaneye geldi. Basın mensuplarına konuşan Sağıroğlu şunları söyledi;

“Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra kötü olmuş,arka tarafa gitmiş.

Tamam çok iyiyim ben demiş tekrar sahneye çıkmış.

Rejim yapıyordu, herhalde kalbi kaldırmadı.”

Metin Arolat, iki gün önce katıldığı bir programda; "Hayatta en mutlu olduğum yer sahne" demişti.

Arkadaşları, hayatını kaybeden Metin Arolat için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı.

Ünlü sanatçının menajeri Halil Yıldırım "Ben Antalya'daydım. Sahnede kalp krizi geçirmiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Acı haber biraz önce geldi. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Acı haberi Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından duyurdu. Arolat ile fotoğrafını paylaşan Karaca, "Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala" ifadelerini kullandı.

Metin Arolat Neden Vefat Etti? Metin Arolat Kimdir?

METİN AROLAT MEVLANA'NIN TORUNU MU? METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya gelen Metin Arolat, Mevlana'nın 23'üncü kuşak torunu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Arolat, İstanbul'a taşınarak bir reklam ajansında işe başladı. Daha sonra da ABD'de reklamcılık eğitimi aldı.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Ayrılık Olmaz", "Yine Bir Başıma", "Kabul Et", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Karavan" gibi albüm ve single çalışmalarına imza atan Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yaptı.

Ailesine çok bağlı olan sıcakkanlı sanatçı kötü bir trafik kazasında Abisini kaybetti ve ardından çok sevdiği Babası hayata veda etti.

Metin Arolat, 2020'de kaybettiği annesine verdiği sözü tutarak hayata tutunmaya çalıştığını ifade etmişti.

Metin Arolat, en son Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın rol aldığı reklam filmini çekmişti.

Metin Arolat Neden Vefat Etti? Metin Arolat Kimdir?

Bakmadan Geçme