• Haberler
  • Gündem
  • MHP ile Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş Arasında İpler Geriliyor! Ateş, Devlet Bahçeli'yi Duruşmaya Çağırdı

MHP ile Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş Arasında İpler Geriliyor! Ateş, Devlet Bahçeli'yi Duruşmaya Çağırdı

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile MHP arasındaki kavga giderek büyüyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli başta olmak üzere kurmaylarının yaptığı her açıklamaya cevap veren Ayşe Ateş ile MHP arasındaki gerilim de giderek tırmanıyor. Ateş, bu gün DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'a yaptığı ziyaretin ardından da MHP ve Ülkü Ocaklarına adeta meydan okudu. 

Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, siyasi parti liderlerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel ile başlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile devam eden siyasi liderler ziyaretinde bugün de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret eden Ayşe Ateş, görüşme sonrasında Babacan ile birlikte kameraların karşısına geçerek basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Gazetecilerin "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın davayı takip etmesini istiyor musunuz?" yönündeki sorusu üzerine Ateş, "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın davayı takip etmesini istiyor musunuz? Sizin de işaret ettiğiniz bir isim kendisi" sorusu yöneltildi. Bu soruya MHP kanadına meydan okuyarak yanıt veren Ateş, " Yıldırım'ın adı zaten dosyada şüpheli olarak var. Eninde sonunda bir şekilde gelecek. Bahçeli bence de olmalı. Çünkü burada yargılananların neredeyse hepsi Ülkü Ocakları ve MHP mensubu. Şimdiye kadar korudular, çabaları boşuna gitmesin gelsinler yine korusunlar. O kadar uğraştılar." şeklinde cevap verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli de dün yaptığı açıklamada "Milliyetçi Hareket Partisi mezkur davanın 1 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak duruşmasında mutlaka hazır bulunacak, karanlık oyunlarla ve bu oyunların figüranlarıyla Türk yargısının huzurunda hesaplaşacaktır." ifadelerine yer vermişti.

Bakmadan Geçme