• Haberler
  • Gündem
  • MHP'li Belediye Meclis Üyesi, CHP'li Belediye Başkanı Oya Tekin'i Ülkü Ocakları Üzerinden Tehdit Etti

MHP'li Belediye Meclis Üyesi, CHP'li Belediye Başkanı Oya Tekin'i Ülkü Ocakları Üzerinden Tehdit Etti

Sinan Ateş suikastı sonrası gündemden düşmeyen Ülkü Ocakları, MHP'li Meclis üyesinin tehdit aracı olarak kullanıldı. Belediye başkanından MHP'li üyeye çok sert tepki geldi.

Seyhan Belediyesi’nin MHP’li Belediye Meclis Üyesi, CHP’li Belediye Başkanı Oya Tekin’i Sinan Ateş cinayeti sonrası gündemden düşmeyen Ülkü Ocakları üzerinden tehdit etti.

Belediye Meclis Toplantısında konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Seyhan Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar, CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i “Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşları burada misafir edersek Seyhan Belediyesi’nde girecek yeriniz kalmaz” diyerek tehdit etti.

Konuşmasında Belediye Başkanı Oya Tekin'i hedef alan Uçar, Ben burada Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil ediyorum. Bilesiniz bunu. Konuşmalarınıza dikkat edeceksiniz. Tahammül sınırlarımızı aşmayın. Biz buraya da o zaman ocaklarımızı, Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşları burada misafir edersek Seyhan Belediyesi’nde girecek yeriniz kalmaz." ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Oya Tekin'in Uçar'a tepkisi ise çok sert oldu.

AKLINIZI MI YİTİRDİNİZ?

Tekin, "Ne demek Ülkü Ocaklarını getiriyorsun? Kim kimi getirdi de sen getiriyorsun? Burası Dingo’nun ahırı mı? Ülkü Ocakları da bu ülkede yaşayan bizim gençlerimiz, CHP’li gençler de bizim gençlerimiz, AKP’li gençler de bizim gençlerimiz. Ne yapmaya çalışıyorsun? Biz burada konuşuyoruz. Ne demek getirmek? Nereden çıakrıyorsun. Hepimizin ailesi o gençler ve bunları kullanıyorsunuz burada. Olacak şey mi? Konuşmaya bakın. Olur mu böyle birşey? Ne yapıyorsunuz? Aklınızı mı yitirdiniz? Birkteyiz diyoruz, Seyhan'ı birlikte yöneteceğiz diyoruz, bana ne diyorsun sen? Konuşmayın artık. Senin gibisini dinlememek lazım zaten" diyerek tepki gösterdi.

Uçar ile arasındaki diyalogda yaşananları sosyal medya hesabı X üzerinden de paylaşan Tekin, “Bir siyasetçi temsil ettiği partinin gençlik grubuna tehdit unsuru muamelesi yapabilir mi? Şiddet dilini kullananlara karşı dimdik duracağız ve siyaseti yumrukla değil, aklımızla, işimizle, sözümüzle yapacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız” ifadelerini kullandı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme