MHP Lideri Bahçeli'nin Promterle İmtihanı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, az daha teknolojinin kurbanı oluyordu. Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Bahçeli, promterin arızalanması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Siyasi parti liderleri, yaptıkları konuşmalarda teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmaya azami derecede faydalanmaya gayret ediyor.

Bunların en önemlisi ise konuşma metinlerinin kağıt olmadan ekrandan okunmasını sağlayan promter cihazı. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok etkin bir şekilde kullandığı promter cihazı tüm siyasi liderlerin hayatının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda.

Liderler neredeyse promter olmadan hiçbir yerde konuşma dahi yapmamaya gayret ediyor.

Konuşmacıya çok büyük kolaylık sağlayan bu teknolojik cihazın elbet bir de dez avantajı olabiliyor. Beklenmedik bir arıza veya kesinti, konuşmacının çok zor durumda kalmasına neden olabiliyor.

İşte böyle bir olay MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de başına geldi.

Partisinin meclisteki grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, teknolojinin azizliğine uğradı.

Konuşma metnini okuduğu promterde arıza yaşanında MHP Lideri, ne yapacağını şaşırdı. 

Bahçeli, konuşması sırasında önündeki promter'de yaşanan teknik aksaklık yüzünden kısa süreli duraksamak zorunda kaldı.

Konuşmasına ara vermek zorunda kalan Bahçeli, arkasına dönerek "Kesildi birden" ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin uyarısı sonrası promter'daki teknik arıza giderildi ve Bahçeli konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Bakmadan Geçme