• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Lideri Grup Toplantısı Sonrasında Rahatsızlandı

MHP Lideri Grup Toplantısı Sonrasında Rahatsızlandı

Devlet Bahçeli, grup toplantısı çıkışında rahatsızlandığı iddia ediliyor.

Devlet Bahçeli, partisinin 15 dakika gecikmeli başlayan Meclis grup toplantısındaki konuşmasını ilk kez oturarak yapmıştı.

MHP Lideri Bahçeli, grup toplantısı esnasında da oturarak konuştuğu için promter kullanamamış ve konuşması esnasında bir yerde takılmıştı. Bahçeli'nin bir süre sessiz kalmasının ardından toplantıyı takip eden basın mensupları, apar topar kameralarıyla kayda girerek Bahçeli'nin o anlarını kaydetmek için adeta birbirleriyle yarışmıştı. Bahçeli, kısa süren duraksamanın ardından kaldığı yerden devam ederken toplantının sonunda da rahatsızlandığı bilgisi geldi.

Bahçeli'nin rahatsızlanmasının ardından grup toplantısını takip eden basın mensupları salondan dışarı çıkartılarak görüntü almalarını engellendi.

Bahçeli'nin rahatsızlandığı iddiaları siyaset gündemine de bomba gibi düştü. MHP Lideri'nin sağlık durumu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantı salonundan çıkmasının ardından kulis koltuklarında bir süre oturduktan sonra ayrıldı.

 

 

Bakmadan Geçme