• Haberler
  • Medya
  • Miley Cyrus elbisesi ile Grammy gecesine damga vurdu

Miley Cyrus elbisesi ile Grammy gecesine damga vurdu

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Grammy'nin bu yıl 66'ncısı düzenlendi. Dün akşam gerçekleştirilen ödül töreninde Billie Eilish, Billy Joel, Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell, Luke Combs, Olivia Rodrigo, Travis Scott ve Miley Cyrus gibi isimler sahne aldı.

Bu sene 66’ıncısı düzenlenen Grammy Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende yılın kaydı ve en iyi solo performanslarıyla ödül alan Miley Cyrus ilk bakışta onu yarı çıplak gibi gösteren kıyafetiyle gündem oldu. Ödül almaya çıkan şarkıcının sahnedeki, “Kimseyi unuttuğumu sanmıyorum ama iç çamaşırı unutmuş olabilirim” sözleri güldürdü.

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Grammy’nin bu yıl 66’ncısı düzenlendi. Dün akşam gerçekleştirilen ödül töreninde Billie Eilish, Billy Joel, Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell, Luke Combs, Olivia Rodrigo, Travis Scott ve Miley Cyrus gibi isimler sahne aldı.

KIYAFETİ TÖRENE DAMGA VURDU

Törende yılın kaydı ve en iyi solo performanslarıyla ödül alan Miley Cyrus, kıyafetiyle de ödül törenine damga vurdu. Kırmızı halıya ten rengi ve ilk bakışta onu yarı çıplak gibi gösteren bir kıyafetle çıkan şarkıcı, herkesin dikkatini çekti. Miley kıyafeti dışında dağınık saç modeliyle de adından söz ettirdi. Miley Cyrus'un sahne performansı da Twitter'da TT (Trend Topic) oldu.

SÖZLERİ GÜLDÜRDÜ

Cyrus sahneye ödül almaya çıktığında "Kimseyi unuttuğumu sanmıyorum ama iç çamaşırı unutmuş olabilirim" diyerek herkesi güldürdü.

Bakmadan Geçme