• Haberler
  • Spor
  • Milli Takımda Montella-Arda Güler Krizi! Tepkiler Çığ Gibi

Milli Takımda Montella-Arda Güler Krizi! Tepkiler Çığ Gibi

A Milli Futbol Takımı F Grubu son maçında karşı karşıya geleceği Çekya maçı hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın antrenmanda Arda Güler'e yönelik tavrı çok büyük tepki çekti.

A Milli Futbol Takımı Çarşamba günü 22.00'da oynanacak Çekya maçı hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor. 

Portekiz karşısında Arda Güler'in oyuna sonradan alınmasının yankıları devam ederken bir skandal da antrenmanda yaşandı.

Çekya maçı hazırlıkları kapsamında yapılan antrenmanda A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Arda Güler'e yönelik tavrı gündem oldu.

Sosyal medya platformlarına düşen antrenman videosunda, Arda Güler, antrenmanda kendisine verilen sarı formayı tam giymek üzereyken Montella Arda'nın elindeki formayı alıp başka bir futbolcuya veriyor. Montella, yıldız oyuncuya kenarda durmasını isteyerek antrenman alanından uzaklaştırıyor. Arda Güler, bir süre olan biteni şaşkınlıkla kenarda izledikten sonra yardımcı antrenörün yanına giderek ne yapacağını soruyor. Ancak yardımcı antrenörden de beklediği cevabı alamayan genç yetenek ne yapacağını bilemez bir şekilde saha içinde beklemeye başlıyor.

Yayınlanan bu görüntülerin ardından milyonlarca futbolsefer Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve A Milli Futbol Takımı yetkililerini açıklama yapmaları için çağrıda bulunan paylaşımlar yaptı.

TFF'den konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Bakmadan Geçme