• Haberler
  • TV
  • Müge Anlı'da her gün farklı çocuğu çıkan Mustafa ve çocuklarının hikayesi

Müge Anlı'da her gün farklı çocuğu çıkan Mustafa ve çocuklarının hikayesi

ATV'nin bugün 22 Ocak Pazartesi yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Kayıpların ortaya çıkarıldığı, cinayetlerin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile ile ekranlara geliyor.

Geçtiğimiz bölümlerde çocuk esirgeme kurumun'da büyüyen Ahsen Nur'un ailesini aramak için Müge Anlı'ya çıkmıştı.

Yıllar sonra babası Mustafa ve kardeşi Buse'yi buldu. Babası mustafanın yıllar önce doğan çocuklarını farklı yerlere bıraktığı ortaya çıktı.

Mustafa sonradan çıkan çocuklardan haberi olmadığını ifade etti. bütün çocukları aynı kadından olduğunu ve eşi ile ayrı yaşayıp bazen eve uğradığı ve kadının geçimini sağlamak için dilencilik yaptığı ortaya çıktı.

Ailesini ararken 11 kardeşi ortaya çıktı

Ahsen yıılar önce ailesini bulmuşken, Babası mustafanın yıllar önce doğan çocuklarını farklı yerlere bıraktığı ortaya çıktı.

babası Ahsenin doğan kardeşlerini çeşme başı yada cami gibi yerlere bıraktığını ve yoksulluktan bakamadığını ifade etmişti.

Doğar Doğmaz farklı yerlere bırakılan bebekler

Mustafa ve Necmiye çiftinin doğurdukları çocukları çocuk esirgeme kurumuna,camiye,çeşme başına bıraktıkları ve bir çocuğunu ise para karşılığı Almanya'ya verdiği iddia edildi. Mustafa yanında olan tek çocuğu Buseyi ve ablası ve sonradan Ahsen'i biliyor. Diğer çocuklardan ise haberi olmadığını ifade etti. Almanya'da ise olan erkek çocuğundan haberim yok diyen mustafa ,diğer kızı Buket'i ise hiç görmediğini ve bilmediğini söyledi.

Bakmadan Geçme