• Haberler
  • TV
  • Müge Anlı'da Kıyma Makinası İddiasında Anne ve Çocuklara Karşı Karşıya Geldi

Müge Anlı'da Kıyma Makinası İddiasında Anne ve Çocuklara Karşı Karşıya Geldi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Güllü Çolak'ın kayboluşuyla birlikte korkunç bir cinayet itirafı gün yüzüne çıktı. Güllü'nün parası karşılığında ilişkiler yaşadığı iddia edilen yeğeni Ahmet, bir kişinin parasını geri istemesi üzerine babaannesi, halası ve amcasının adamı kıyma makinesinde çektiklerini ifade etti. Cinayet iddialarına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Güllü Çolak ile annesi Cennet hanım, görüntülü olarak yayına katıldılar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir olay yaşandı. Güllü Çolak'ın kaybıyla birlikte dehşete düşüren bir cinayet itirafı geldi. Güllü'nün para karşılığı ilişkiler yaşadığı iddia edilen yeğeni Ahmet, bir kişinin parasını geri istemesi üzerine babaannesinin, halasının ve amcasının adamı kıyma makinesinde çektiklerini öne sürdü.

CANLI YAYINDA BULUŞTULAR

Cinayet iddialarına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Güllü Çolak, yüzünü göstermekten çekindiğini belirtse de, "Ben evlilik vaadiyle kimseyi kandırmadım, kimsenin parasını da almadım. Bana atılan iftiralar ortaya çıkacak ve hepsi oradan tutuklanarak cezaevine gidecekler." dedi.

Müge Anlı'da Kıyma Makinası İddiasında Anne ve Çocuklara Karşı Karşıya Geldi

MAKİNA İLE ÇEKİLEN ETİ YEMEDİLER

Yayın sırasında bir aile üyesi, "Babaannem (Cennet) o sene evde makine ile çekilen eti yemedi. O makinede çekilen etleri de yemiyor. Midem bulanıyor diyor." şeklinde yorum yaparak iddiaları güçlendirdi.

Bakmadan Geçme