• Haberler
  • TV
  • Müge Anlı'da Mehmet Ali'nin kaybında eşimi sorumlu?

Müge Anlı'da Mehmet Ali'nin kaybında eşimi sorumlu?

Uzun zamandır kayıp olan Mehmet Ali'nin eşinin çelişkili ifadeleri tüm şüpheleri üstüne çekti detaylar haberimizde

Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.Son olarak Antakya Alazi - Üçgedik civarında görülen Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Mehmet Ali Özdemir olayı nedir?41 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Özdemir süpheli şekilde kayıplara karıştı.Arabasıyla birlikte kaybolan Özdemir'in aracında sürtünme ve kan izine rastlandı.

Kardeşiyle kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Hanım'a esaret hayatı yaşattığı ortaya çıktı.Kıskançlık yüzünden sık sık sorun yaşanayan çiftin evliliğinde büyük sırlar olduğu öne sürüldü.Meryem Özdemir'in çelişkili açıklamaları dikkat çekti.Olay günüyle ilgili farklı açıklamalarda bulunan genç kadının kocasının başına gelenleri bilip bilmediği araştırıldı.

EŞİNİN ÇEKİŞKİLİ SÖZLERİ

Mehmet alinin eşi Meryem ise çoğu olayda ben bilmem,sormadım gibi cevaplar vererek şüpheleri arttırıyor. Eşinin sürekli evden çıktığı için kızdığını bundan dolayı yıllardır evden çıkıp çöp atamadığını söyleyen Meryem eşim hep bana kızardı hiç dışarı çıkamazdım.

Mehmet alinin babası karısı yalan söylüyor konyştuklaru hep yalan ifadesini kullandı. Gelinim oğluma zarar verenleri koruyor sır küpü gibi kadın.

Bakmadan Geçme