Murat Boz ve Devrim Özkan Aşk mı Yaşıyor?

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan arasındaki ilişkinin bittiği iddia edildi. Olay sonrasında sosyal medyada Murat Boz gündem olurken Devrim ile Torreira'nın arasına Murat Boz'un girdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve sevgilisi Devrim Özkan'ın sosyal medyada birbirini takipten çıkarması, ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

Sarı kırmızılıların başarılı orta sahası, bir süredir ünlü oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşıyordu. Yılbaşını birlikte geçiren ikili, günler önce Ege'de küçük bir tatil yaptı.

Oyuncu Devrim Özkan'ın, "Sensin benim hediyem" notuyla paylaştığı fotoğrafa, Torreira da "Kalbim Ege'de kaldı" paylaşımıyla yanıt verdi.

PAYLAŞIMLARI KALDIRDILAR

Birkaç gün önce birbirine sevgi dolu mesajlar paylaşan ikilinin, Instagram'da birbirini takipten çıkması şaşkınlık yarattı. Hem Torreira hem de Devrim Özkan, birlikte çekilen fotoğraflarını da profillerinden kaldırdı.

1 YIL ÖNCE YİNE OLAY OLMUŞTU!


Torreira yaklaşık 1 sene önce kırık kalp ve ağlayan surat emojisi koymuş, bu paylaşım 'Devrim Özkan'la ayrıldılar' yorumlarına neden olmuştu.

Ancak Uruguaylı futbolcu, kısa süre sonra "Hesabım hacklendi" diyerek kırık kalpli paylaşımı silmişti.

AYRILIĞIN SEBEBİ MURAT BOZ MU?

Murat Boz’un ünlü oyuncu Devrim Özkan ile de yakınlık kurmaya çalıştığı ortaya çıktı. Murat Boz Kameralar önünde Devrim Özkan’a çok fazla samimi davraması dikkat çekmişti. Onun için şarkı söylemesinin ardından ayrılık olayları gündem oldu.

O ses Türkiye yılbaşı özel gecesinde sahne alan ünlü oyuncu Devrim Özkan'a Murat Boz'un Seslendirdiği şarkı sonrası Torreira görmesin paylaşımları yapılmıştı!

GEL BERABER MESUT OLALIM!

Murat Boz Devrim Özkan'a "Gel gündüzle gece olalım, Gel gökyüzünde yildiz olalım, Seninle mutlu yarınlara koşalım, Gel beraber mesut olalım" şarkısını söylemişti.

 

Murat Boz'dan veya Devrim'den konu ile alakalı henüz bir açıklama gelmedi.

Bakmadan Geçme