Murat Kurum Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, 31 Mart yerel seçimler çalışmasına ismi açıklanır açıklanmaz başladı. İlk resmi toplantısını da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte yaptı.

Murat Kurum Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

Türkiye’nin en çok merak ettiği konuların başında yer alan AK Parti’nin İstanbul adayının kim olacağı sorusunun cevabı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla netlik kazandı.
Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul adayını Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Murat Kurum olarak açıkladı.
 

 

İlk Toplantı Abdulkadir Uraloğlu İle

 

İsminin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasıyla birlikte yerel seçim çalışmalarını da resmi bir şekilde başlatan Kurum, ilk toplantısını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte yaptı. 


“Yeniden İstanbul, Şimdi İstanbul, Sadece İstanbul” sloganıyla İstanbul’u sistemli ve planlı bir sekilde yönetmek, şehre hak ettiği özel ilgiyi göstermek için göreve talip olduğunu belirten Kurum, sosyal medya hesabından Uraloğlu ile birlikte toplantı yaptığı anları paylaştı.


Yeni dönemde İstanbul’un tecrübesini sadece İstanbul'a odaklayan bir yönetime sahip olacağını belirten Kurum, “İstanbul’u da, İstanbulluların bizden ne beklediğini de biliyoruz! Bu şehrin mevcut karmaşasını en hızlı şekilde gidereceğiz. İlk günden işe koyulduk. Ulaştırma Bakanımız Sayın 


@a_uraloglu ile bir araya geldik, çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk. İstanbul’un yollarında ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız!” İfadelerine yer verdi.
Kurum, ismini resmi olarak açıklanmadan önce çalışma arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada depreme öncelik vereceklerini belirtmesine rağmen ilk resmi toplantısını Ulaştırma Bakanı ile yapması ve paylaşımında ulaşıma öncelik vereceğini belirtmesi de dikkat çekti.
 

Bakmadan Geçme