• Haberler
  • Magazin
  • Murat Soydan'ın Cenaze Töreni Nerede Olacak? Cenaze Töreni Programı Belli Oldu

Murat Soydan'ın Cenaze Töreni Nerede Olacak? Cenaze Töreni Programı Belli Oldu

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Murat Soydan, 84 yaşında hayatını kaybetti. Soydan'ın vefatının ardından cenaze programı belli oldu.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Murat Soydan, 84 yaşında hayatını kaybetti. "Sevgilim Bir Artistti", "Kanlı Pazar", "Şehrazat", "Yalnız Adam" ve "Aşk Mabudesi" gibi yapımlarda oynayan oyuncunun vefat haberini kızı Mehveş Soydan, sosyal medya hesabından duyurdu. Mehveş Soydan, "Canım babamı kaybettik. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Oyuncunun eşi Uğurgül Soydan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok değerli 43 yıllık eşim, Türk sinemasının kıymetli sanatçısı Murat Soydan'ı kaybettik. Ailemizin ve sevenlerinin başı sağ olsun." dedi.

CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU

Vefatıyla sanat dünyasını yasa boğan Murat Soydan'ın cenaze programı da açıklandı. Ailesi tarafından yapılan duyuruda, "Murat Soydan'ın cenazesi 13 Haziran Perşembe günü öğle namazından sonra Ataköy 5. Kısım Ömer Durak Camii'nden kaldırılacaktır. Cenazemiz Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecektir." ifadeleri yer aldı.

Bakmadan Geçme