• Haberler
  • Gündem
  • Kayseri'de Yaşanan Taciz Olayı Sonrası Mustafa Destici'den İdam Çağrısı!

Kayseri'de Yaşanan Taciz Olayı Sonrası Mustafa Destici'den İdam Çağrısı!

BBP Genel Başkanı Destici, 'Kim ki küçük yaşta çocuklara musallat oluyor, tecavüz ediyor, 'İbretialem için idam edecek, sallandıracaksın…'

Kayseri'de Suriyeli vatandaşın 6 yaşındaki Suriyeli bir çocuğa tecavüz ettiği iddiaları sonrası başlayan olaylar Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

Suçüstü yakalanan Suriyeli vatandaşın cinsel istismara dair görüntüleri ortaya çıkarken, Kayseri'de olayın yaşandığı Danişment Gazi Mahallesi'nde toplanan yüzlerce vatandaş, Erdoğan İstifa sloganları atıp Suriyelilere ait ev ve işyerlerini ateşe veriyor. Yine Suriyelilere ait olduğu belirtilen araç ve motosikletleri de parçalayan vatandaşların öfkesi dinmek bilmiyor.

İBRETİ ALEM İÇİN İDAM EDECEK SALLANDIRACAKSIN!

Yaşanan olaylar Türkiye genelinde de geniş yankı uyandırdı. Siyasetçisinden sanatçısına kadar toplumun her kesiminden milyonlarca kişinin tepki gösterdiği olayla ilgili Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İdam konusunu yeniden gündeme getiren Destici, "Kim ki; küçük yaşta çocuklara musallat oluyor, tecavüz ediyor, “İbretialem için idam edecek, sallandıracaksın…” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme