Mustafa Sarıgül'den İlginç Nike Tepkisi!

Dünyanın önde gelen spor giyim ve aksesuar markası Nike, Türkiye'ye online satışları durdurma kararı aldı. CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, karara çektiği ilginç video ile tepki gösterdi.

Türkiye'de de bir çok şubesi bulunan dünyanın önde gelen spor giyim ve aksesuar markası Nike, Türkiye'deki sipariş alımını durdurma kararı aldı.

Markanın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Türkiye'de yürürlüğe giren yeni gümrük düzenlemelerinin, tüketicilerin alışveriş deneyimini olumsuz etkilediği bildirildi.

Nike, Türkiye pazarında önemli bir adım atarak online satışlarını durdurma kararı aldı. Markanın internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye'deki gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin, tüketicilerin alışveriş deneyimini olumsuz etkilediği ifade edildi.

Nike yetkilileri, yaşanan bu durum nedeniyle tüketicilerin siparişlerinin sorunsuz bir şekilde ve zamanında teslim edilemeyeceği konusunda endişeler taşıdıklarına değindi. Bu nedenle, Türkiye'den gelen tüm online siparişlerin geçici olarak askıya alındığı açıklandı.

CHP MİLLETVEKİLİ SARIGÜL'DEN İLGİNÇ TEPKİ

Gündeme ilişkin konularla ilgili yaptığı açıklama ve çektiği videolarla konuşulan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Nike'in kararına da yine çok konuşulacak video ile tepki gösterdi.

Çektiği videoda Nike marka ayakkabısını çöpe atan Sarıgül, "Yazıklar olsun... Yıllarca Türkiye'yi sömürdün. Nike Nike dedin. Şimdi de ayakkabı satmayacakmışın. Al Nike ayakkabıyı başına çak senin olsun" diyerek Nike tepkisini dile getirdi.

Sarıgül'ün tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme