• Haberler
  • Gündem
  • Mustafa Sarıgül'ün Kaseti mi Çıktı? Mustafa Sarıgül Kaset Olayının Aslı Nedir?

Mustafa Sarıgül'ün Kaseti mi Çıktı? Mustafa Sarıgül Kaset Olayının Aslı Nedir?

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül hakkında cinsel içerikli kaset iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki Mustafa Sarıgül'ün kaseti mi çıktı? Mustafa Sarıgül kaset olayının aslı nedir? Tüm detaylar haberimizde...

Farklı dönemlerde bir çok siyasetçinin başına gelen cinsel içerikli kaset skandalına CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün de adı karıştı.

Sosyal medya hesaplarında dolaşıma giren ve bir cinsel ilişki videosu kısa sürede ülkenin gündemine oturdu.

Videodaki kişinin CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edilirken Sarıgül'den jet hızında açıklama geldi.

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN KASETİ Mİ VAR? CİNSEL İÇERİKLİ KASETTEKİ KİŞİ MUSTAFA SARIGÜL MÜ?

Daha önce CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da başına gelen kaset skandalı bu sefer Mustafa Sarıgül'ü vurdu.

Yapılan video paylaşımlarının ardından sosyal medya hesabı X'ten açıklamalarda bulunan Sarıgül, videonun montaj olduğunu belirterek kendisine yönelik bir saldırı girişiminde bulunulduğunu açıkladı.

Sarıgül "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız" dedi.

UZMANLAR İNCELEYECEK RAPORLAR PAYLAŞILACAK

Sarıgül yaptığı paylaşımda "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye'nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."

MUHABİR

Bakmadan Geçme