• Haberler
  • TV
  • Mutfak Bahane Yeni Bölüm İzle 10 Haziran Pazartesi 2024 İzle

Mutfak Bahane Yeni Bölüm İzle 10 Haziran Pazartesi 2024 İzle

ATV'nin popüler yarışma programı 'Mutfak Bahane 10 Haziran Pazartesi 2024 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünde, yarışmacılar kıyasıya bir mücadele sergileyecekler. Programda, yemek yapma becerilerini konuşturarak jüriyi ve izleyicileri etkilemeye çalışacaklar.

Kanal D'de her gün yayınlanan "Mutfak Bahane" programında beş çift, en iyi olmak için kıyasıya bir yarışa giriyor. Program, renkli sunumuyla Derya Taşbaşı'nın moderatörlüğünde izleyicilerle buluşuyor. Yarışmacılar, mutfakta ustalıklarını konuşturarak ödül için mücadele ederken, izleyicilere lezzetli yemekler sunuyorlar. Program, yemek yapma yetenekleri, yaratıcılıkları ve eğlenceli rekabetleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. 

DERYA TAŞBAŞI KİMDİR?

Derya Taşbaşı, bir program sunucusu olarak tanınıyor. 1985 yılında Almanya'nın Möchne Gladbach şehrinde doğan Taşbaşı,eğitimini Köln'deki Rhein Gymnasium okulunda tamamladıktan sonra 2004 yılında İstanbul'a yerleşti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Beş çift en iyi olmak için kıyasıya yarışıyor. Renkli sunumuyla Derya Taşbaşı'nın eşlik ettiği bu yarışmada, yarışmacılar ödül için mücadele ederken izleyicilere lezzetli yemekler sunuyorlar

MUTFAK BAHANE YENİ BÖLÜM İZLE 10 HAZİRAN PAZARTESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme