• Haberler
  • Gündem
  • Narin Amcası Salim Güran Muhtarlık Görevinden Alındı!

Narin Amcası Salim Güran Muhtarlık Görevinden Alındı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bağlı Tavşanlı kırsalında 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran olayında tutuklu bulunan Tavşantepe Mahalle Muhtarı ve amca Salim Güran görevden alındı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bağlı Tavşanlı kırsalında 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran olayında tutuklu bulunan Tavşantepe Mahalle Muhtarı ve amca Salim Güran, Bağlar Kaymakamlığı’nca açığa alındı.

SALİM GÜRAN'IN YERİNE KİM GELDİ?

Salim Güran'ın yerine mevzuat gereği ilçe idare kurulu kararıyla tutukluğundan dolayı açığa alınıp birinci aza muhtar olarak geçici görevlendirildi.

NARİN SORUŞTURMASINDA SON DURUM

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden 1'i serbest bırakıldı.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 23 şüpheliden 1'i jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan şüphelinin mahallede görevli imam olduğu öğrenildi. Diğer 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri ise sürüyor.

Bakmadan Geçme