• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran Cinayeti Neden HÜDA-PAR'la İlişkilendiriliyor? HÜDA-PAR'dan Dikkat Çeken Açıklama

Narin Güran Cinayeti Neden HÜDA-PAR'la İlişkilendiriliyor? HÜDA-PAR'dan Dikkat Çeken Açıklama

HÜDA-PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı: 'Partimize yönelik saldırılar siyonist işgal rejimi merkezlidir!'

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor. 8 yaşındaki Narin'in neden öldürüldüğüne dair sır perdesi henüz aralanmamışken kamuoyunda cinayetin HÜDA-PAR'la ilişkilendirilmesi partinin tepkisini çekti.

Milyonlarca kişi bir yandan Narin Güran'ın neden ve kim tarafından öldürüldüğünü merak ederken bir yandan da cinayetin neden HÜDA-PAR ile ilişkilendirildiğini merak ediyor.

Narin Güran cinayetinin bir numaralı şüphelisi amca Salim Güran'ın muhtar olmadan öncede HÜDA-PAR'ın ilçe başkanı olduğu iddiası ve HÜDA-PAR'lı bazı yetkililerin cinayetin işlendiği köydeki açıklamaları kamuoyunda cinayetin HÜDA-PAR ile ilişkilendirilmesine neden oldu.

Ayrıca, gizli tanık olarak itiraflarda bulunan ve Narin'in cansız bedenini çuval içerisinde dereye saklayan kişinin e bu işi profesyonelce yaptığı ve bunu ancak eğitim almış bir Hizbullah'çının yapabileceği yorumları sonrasında oklar HÜDA-PAR'a çevrilmişti.

Özellikle sosyal medyada milyonlarca kullanıcı, HÜDA-PAR ve Hizbullah aleyhinde paylaşımlarda bulundu. 

Günlerdir HÜDA-PAR aleyhinde yapılan paylaşımların ardından HÜDA-PAR Parti Sözcüzü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'dan dikkat çeken açıklama geldi.

Ramanlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Günlerdir canlı bulunmasını beklediğimiz Narin Güran kızımızın maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Katledildiği anlaşılan kızımızın faillerinin biran önce bulunması ve hak ettikleri cezaya çarptırılması bizim ve bütün Türkiye kamuoyunun beklentisi haline gelmiştir. Yargı makamlarının hiçbir noktanın karanlıkta kalmaddan olayı aydınlatması için HÜDA-PAR olarak biz de sürecin takipçisi olacağız. Narin, katledilen pek çok çocuğumuz gibi sadece toprağa değil gönüllerimize de emanet edildi. Başka Narinler hayattan koparılmasın diye bu topraklarda vicdanı, merhameti ve iyiliği yaymak hepimizin ortak görevidir.

Ancak bu şekilde insanlıktan çıkmış canilerin yürekleri dağlamasına engel olabilir, huzuru ve barışı kalıcı olarak tesis edebiliriz. Ama gelin görün ki, toplumsal acılar üzerinden, siyasi rant devşirmeye alışmış olanlar geçmişte olduğu gibi bugün de partimizi hedef alan yalan ve iftira içerikli çok sayıda paylaşımda bulunmaktadır. Dikkatli bir gözlemci, bu alçakça iftiraların tek bir merkezden yönetildiğini fark etmiştir. Bu merkezin kim ve neresi olduğu aslında herkesçe malumdur. Amaç, partimizi hedefe koyan bu Siyonist, barbar çetenin kamuoyu nezdinde partimizle ilgili itibarını zedelemek ve karalama kampanyasının başını çekmektir. Bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde pek çok kişi bu yalan ve iftiralara alet olmuş bilip bilmeden örgütlü kötülüğün parçası haline dönüşmüştür."

MUHABİR

Bakmadan Geçme