• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran Cinayetiyle İlgili Flaş Gelişme! Narin'in Dişleri Söküldü mü? Döküldü mü?

Narin Güran Cinayetiyle İlgili Flaş Gelişme! Narin'in Dişleri Söküldü mü? Döküldü mü?

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin'in dişleri döküldüğü için diş kalıp örneği alınamadığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Narin'in dişleri döküldü mü, çekildi mi? Dişler dökülür mü? Narin'in dişlerini kim çekti? Sorularının cevabı merak konusu oldu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin sır perdesi halen çözülemedi.

Narin Güran kaybolduktan 3 gün sonra tutuklu şüpheli abisi Enes Güran, kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmış, adli tıptan gelen rapor ise ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığına yönelik tam bir sonuç alınamamıştı.

Narin Güran cinayetinin sırrının İstabul'dan gelecek adli tıp raporuyla çözülmesi beklenirken Narin'in cansız bedeninin üzerindeki bulgular tartışma konusu oldu.

NARİN GÜRAN'IN DİŞLERİ DÖKÜLDÜ MÜ YOKSA SÖKÜLDÜ MÜ?

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, katıldığı bir televizyon programında Narin Güran'ın diş kalıplarının alınamadığını, çünkü dişlerinin döküldüğünü açıkladı.

Narin Güran'ın dişlerinin döküldüğünün öğrenilmesi üzerine kamuoyunda yeni bir tartışma konusu açıldı. 

Yüz yıllar öncesina ait kafatası kemiklerinde dişler hala kafatasının üzerinde olmasına rağmen Narin'in dişleri 19 günde nasıl döküldü, dişler gerçekten döküldü mü yoksa DNA örneklerinin bulunmaması için söküldü mü? Soruları akıllara geldi. 

Baro Başkanı Eren'in "Narin kaybolduğunda suda yani kanalda çalışma yapıldı. Bir hafta boyunca o su kanalındaki su Narin’in bulunduğu dereye yönlendirildi." ifadeleri de dikkat çekti.

Bakmadan Geçme