• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran'ı Amcası mı Kaçırdı? Gözaltındaki Amca ile İlgili Şok Detay!

Narin Güran'ı Amcası mı Kaçırdı? Gözaltındaki Amca ile İlgili Şok Detay!

12 gün önce kaybolan ancak hala bulunamayan Narin Güran ile alakalı şok eden detaylar arka arkaya gelmeye başladı.

Diyarbakır'da 12 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın gözaltına alınan amcasıyla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Telefonundaki özel bir uygulamayla tüm mesajları ve arama kayıtlarını sildiği belirlenen amcanın, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı iddia edildi.
Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın izine henüz rastlanamazken amcası kırsal Tavşantepe Mahalle Muhtarı S.G. dün gözaltına alınmıştı. Yapılan incelemede otomobilinde Narin'in DNA'sı tespit edilen amcanın telefon kayıtlarını da sildiği tespit edilmişti. Amcayla ilgili ortaya atılan yeni iddia ise büyük ses getirdi. S.G.'nin Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

AMCA GÖZALTINDA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kayıplara karışan Narin Güran, o tarihten itibaren adeta sırra kadem bastı. Günlerdir devam eden arama çalışmalarından şu ana kadar bir sonuç çıkmadı. Küçük kızı bulmak için her ihtimali değerlendiren ekipler, Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı S.G.'yi gözaltına aldı.

TELEFONUNDAKİ TÜM MESAJ VE ARAMA KAYITLARINI SİLMİŞ

Amca S.G.'nin Narin'in kaybolmasının ardından telefonun 1 saat boyunca kapalı olduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı öğrenilirken, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Halk Tv'de yer alan habere göre, amca S.G'nin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi.

 

Bakmadan Geçme