• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran'ı Kim Öldürdü? Sır Perdesi Aralanıyor! Amca ve Ağabey İle İlgili Şok Eden Yeni Detaylar

Narin Güran'ı Kim Öldürdü? Sır Perdesi Aralanıyor! Amca ve Ağabey İle İlgili Şok Eden Yeni Detaylar

Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran Türkiye'yi yasa boğarken soruşturma ile ilgili her gün ortaya çıkan yeni detaylar sır perdesinin aralanmasına ramak kaldığını gösteriyor. Kamuoyu Narin'i kim ve neden öldürdü? Sorusunun cevabını merak ederken gizli tanığın ifadeleri davanın seyrini değiştirecek türden. Detaylar haberimizde...

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. 

Narin Güran'ın nasıl ve kim tarafından ne zaman öldürüldüğüne ilişkin soruların cevabı gizemini korurken düğümü İstanbul Adli Tıp Kurumu çözecek.

ARKA KOLTUKTAKİ GİZEMLİ KİŞİ KİM?

Verdiği ifade ve itiraflarla sır perdesinin aralanmasında çok önemli bir rol oynayan gizli tanık, gece yarısı itiraflarda bulunmaya devam etti. Gizli tanık N.B.'ye jandarma ısrarla amca Salim Güran'ın arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu sordu. Narin'in cansız bedeninin taşındığı otomobilde bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde duran uzmanlar telefon sinyallerini inceleme altına aldı.
Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin'in nasıl ve ne zaman öldüğüne dair kritik sorulara İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun vereceği rapor yön verecek.

"CAMLAR SİYAH OLDUĞU İÇİN DİKKAT ETMEDİM"

Cinayetle ilgili gece saat 03.00'te itirafta bulunan N.B., jandarma tarafından sorgulandı. Sorguda, özellikle Narin'in cesedinin taşındığı araçta başka birinin olup olmadığına dair sorular yöneltildi. Bahtiyar, "Salim Güran'ın arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu bilmiyorum, camlar siyah olduğu için dikkat etmedim" şeklinde ifade verdi.

Jandarma, araçta başka bir kişinin bulunma ihtimaline karşı soruşturmayı genişletirken, bu kişinin kimliğini tespit etmek amacıyla telefon sinyalleri üzerinden de incelemeler yürütülüyor.

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada ifade veren gizli tanığın açıklamaları sonrası bir numaralı sanık haline gelen amca Salim Güran yeniden ifade verdi. Amcanın anlattıklarıyla Narin'in ağabeyi Enes Güran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, daha önce kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alınıp kısa süre sonra serbest bırakılan şahsın gözünde morluk ve sırtında tırnak izleri olduğu belirlendi.

AĞABEY ENES GÜRAN'IN SIRTINDAKİ TIRNAK İZİ VE GÖZÜNDEKİ MORLUK ARAŞTIRILIYOR

Narin'in amcası Salim Güran cinayet suçlamalarını kabul etmezken gözaltına alınan kişiler arasında yer alan ağabey Enes Güran ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylar soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikte.

Kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alındıktan kısa bir süre sonra serbest bırakılan Enes Güran'ın gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleri olduğu ortaya çıktı.

Narin'in ağabeyi Enes Güran ile ilgili sorular yöneltilen amca Salim Güran "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim" ifadelerini kullandı.

Ağabeyin vücudunda tespit edilen izler de sorulan amca "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi" dedi.

91 DOKU ÖRNEĞİ ALINDI

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda başlayan otopsi işlemi sona erdi. Ön otopsi belgesine göre, 91 doku örneği, istismar dahil her türlü suçu ortaya çıkaracak şekilde alındı.

Raporda, "Gözle görünür bir kesici-delici alet veya ateşli silah yaralanması yok." denildi. Ayrıca iç kanama bulgusu elde edilmediği belirtildi.

Doku örneklerinin bir kısmı, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kesin ölüm nedeninin, Diyarbakır ve İstanbul adli tıp kurumlarındaki incelemelerle belirlenebileceği ifade edildi.

Bakmadan Geçme