• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran'ın Abisinden Anne ve Babasıyla İlgili Çok Konuşulacak Paylaşım!

Narin Güran'ın Abisinden Anne ve Babasıyla İlgili Çok Konuşulacak Paylaşım!

Narin Güran'ın cansız bedenini morgdan teslim alan ve cenaze defnedildiği sırada elindeki gelinlikle fenalaşan abi Baran Güran, cinayet şüphelisi durumunda olan anne, baba ve kardeşi Enes baran ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin Güran'ı kimin ya da kimlerin öldürdüğü henüz net olarak ortaya çıkmazken; aralarında anne, baba ve abinin de olduğu 23 kişinin gözaltındaki ifadeleri sürüyor. Amca ile itirafçı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, tüm gözler aile üyelerine çevrilmiş durumda.

Narin'in cansız bedenini dışarıdaki tek yakını olarak teslim alan ve cenaze defini esnasında fenaşalan abi Baran Güran, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cenazede elindeki gelinlikle görülen abi Güran'ın sosyal medya hesabından "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Ağır küfürler var Allah için yapmayın" şeklinde bir paylaşım yapması dikkat çekti.

İtirafçı Narin'i amca Salim Güran'ın öldürdüğünü iddia ederken, amca ile anne arasında bir yasak aşk olduğu iddiası da çok konuşulmuştu. Savcılık kuvvetli şüphe nedeniyle ailenin cenazeye katılmasına bile izin vermezken, küçük Narin'in cansız bedeni dışarıdaki neredeyse tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. 8 yaşındaki Narin gözyaşlarıyla toprağa verilirken, abisinin elindeki gelinlik ise dikkat çekmişti.

PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Narin cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar sürerken, abi Baran Güran'ın TikTok hesabı olduğu ortaya çıktı. Kardeşi Narin'in kaybolmasından sonra da paylaşımlar yaptığı görülen abi Güran'ın özellikle otomobiller ile yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Abi Baran Güran'ın kardeşi Narin kaybolduktan sonra "Benim bir tane bacım vardı. Narinim çık gel. Allah'ım kurban olayım benim canımı al onu bize geri ver" ifadelerini kullanarak paylaşımda bulunduğu görüldü.

Annesinin Narin kaybolduktan sonra televizyon kanalında yaptığı açıklamaları da paylaşan abi Güran "Allah için paylaşın gündemden düşmesin. Benim sadece bir tane bacım var Allah için dua edin paylaşın" diye yazmış.

ANNE, BABA VE KARDEŞİNİ SAVUNDU!

Narin'in cansız bedeni toprağa verildikten sonra da paylaşımlarına devam eden Baran'ın gözaltındaki diğer aile üyeleriyle yaptığı açıklama ise dikkat çekti. Abi Güran söz konusu paylaşımda "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Allah için her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var Allah için yapmayın. Beni de düşünün ne annem var yanımda ne babam ne de akrabalarım." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme