• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran'ın Gerçek Babası Kim? İşte Merak Edilen DNA Sonucu

Narin Güran'ın Gerçek Babası Kim? İşte Merak Edilen DNA Sonucu

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

AĞABEYİNİN KOLUNDAKİ ISIRIK İZLERİ ARAŞTIRILIYOR

Kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alındıktan kısa bir süre sonra serbest bırakılan Enes Güran'ın gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleri olduğu ortaya çıktı.

Narin'in ağabeyi Enes Güran ile ilgili sorular yöneltilen amca Salim Güran "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim" ifadelerini kullandı.

Ağabeyin vücudunda tespit edilen izler de sorulan amca "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi" dedi.

SALİM GÜRAN'A NARİN SENİN KIZIN MIYDI DİYE SORULDU

Hakimin cezaevinde tutuklu bulunan Narin'in amcası Salim Güran'a mahkeme sürecinde "Narin senin kızın mıydı?" diye sorduğu öğrenildi.

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda başlayan otopsi işlemi sona erdi. Ön otopsi belgesine göre, 91 doku örneği, istismar dahil her türlü suçu ortaya çıkaracak şekilde alındı.

Raporda, "Gözle görünür bir kesici-delici alet veya ateşli silah yaralanması yok." denildi. Ayrıca iç kanama bulgusu elde edilmediği belirtildi.

Doku örneklerinin bir kısmı, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kesin ölüm nedeninin, Diyarbakır ve İstanbul adli tıp kurumlarındaki incelemelerle belirlenebileceği ifade edildi.

NARİN'İN DNA SONUCU ÇIKTI

Gazeteci Emrullah Erdinç Narin Güran soruşturmasından son detayları paylaştı. İşte akıllara durgunluk veren cinayetin yeni detayları:

-Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için Anne ve babasına yapılan DNA testi belli oldu. Narin'in biyolojik ailesi de bilinen ailesi çıktı. Yani amcanın çocuğu değil.
-Anne ve babanın sorgusu daha başlamadı. 
-Sorgu sırasında daha önce düşme sonucu öldüğü söylenen abla da sorulacak.
-Cinayet günü amca ve aile üyelerinin bütün görüşmeleri whatsapp üzerinden yapılmış.
-Jandarma Genel Komutanlığı, amcanın telefonundan silinen WhatsApp kayıtlarının geri getirilmesi için başvuru yapmıştı. WhatsApp mesajları göndermeyi reddetti.
-Civar köylüler de olmak üzere 267 kişinin ifadesi alındı. 
-26 kişi dosyada şüpheli, geri kalanlar ise tanık olarak ifade verdi.
-Soruşturma sürecinde 14 bin araç incelendi.
-130 kamera incelendi. 
-Israrla yalan haber yapanlar hakkında soruşturma başlatılıyor. 
 

Bakmadan Geçme