• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran'ın Katledildiği Köyün İmamıyla İlgili Grup Seks İddiaları Doğru mu? Olayın Aslı Nedir?

Narin Güran'ın Katledildiği Köyün İmamıyla İlgili Grup Seks İddiaları Doğru mu? Olayın Aslı Nedir?

Türkiye'nin gündemin düşmeyen Narin Güran cinayeti çözüme kavuşturulmayı beklerken köyün imamıyla ilgili ortaya atılan grup seks iddiası büyük yankı uyandırdı. Peki imamın telefonundan grup seks videoları çıktı mı? Olayın aslı nedir? Detaylar haberimizde...

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi’inde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunmasına rağmen sır perdesi halen aralanamayan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Güvenlik güçleri cinayetin kim veya kimler tarafından nasıl ve ne şekilde işlediğini araştırırken Narin’in katledildiği köyün imamıyla ilgili ortaya atılan iddialar da ülkenin gündemine oturdu.

Olayın jandarma bölgesinde olması ve polis ekiplerinin hiçbir şekilde müdahil olmadığı dosyayla ilgili olarak polis ekiplerinin imamın telefonunu incelediği ve grup seks yaptığı yönündeki bulgulara rastladığı iddia edildi.

Narin'in katledildiği köyde gözaltına alınanlar arasında olan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ve görevine devam eden köy imamının telefonunda, kendisinin de dahil olduğu grup seks videoları çıktığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada dolaşan paylaşımlara göre, 
Polisin; "Telefonunuzda pek çok porno video var, videolardan birinde sizin de olduğunuz bir grup seks videosu var." sorusuna imamın, “Evli bir çiftle tanıştık, daha sonra Diyarbakır'a geldiler, birlikte olduk.” şeklinde yanıt verdiği iddia edildi.

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL!

Gazeteci Emrullah Dinç, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Bu ifadeler doğru değil. Birincisi; soruşturmayı polis değil jandarma yürütüyor. İkincisi; Narin Güran soruşturmasını yürüten Jandarma kaynakları, 'hiçbir soruşturmada suç konusu değilse özel hayata ilişkin soru sorulmaz, imam ile ilgili de böyle bir sorgu olmadı. Zaten telefonundan da bu tarz bir video ya da fotoğraf çıkmadı' ifadelerine yer verdi.
Öte yandan bazı kaynakların iddialar üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2 müfettiş görevlendirdiği belirtildi.
 

Bakmadan Geçme