• Haberler
  • Gündem
  • Narin Güran soruşturmasında 21 kişi gözaltına alındı!

Narin Güran soruşturmasında 21 kişi gözaltına alındı!

Cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Tunç, bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, bu sabah 08.45 sularında köye oldukça yakın bir yerde bulunan derenin kenarında bulundu. 

Acı haberi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni, Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

21 KİŞİ GÖZALTINDA

Narin'in bulunmasının ardından olayla ilgili yapılan soruşturmalar kapsamında 21 kişi gözaltına alındı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ DERE KENARINDA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre, Narin'in öldürüldükten sonra bir çuvalın içiresine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatıldığı anlaşılmıştır" dedi.

Bakmadan Geçme