• Haberler
  • Gündem
  • Narin'i Kim Öldürdü? Cinayet Neden Çözülemiyor? Şok Eden Detaylar!

Narin'i Kim Öldürdü? Cinayet Neden Çözülemiyor? Şok Eden Detaylar!

Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetindeki sır perdeleri hala aralanamadı. Kamuoyunda Narin Güran'ı kim öldürdü, Cinayet neden çözülemiyor? Sorusunun cevabı merak konusu oldu. Detaylar haberimizde...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu günü olan 8 Eylül'de Eğer Tutmaz Deresi'nde çuval içerisinde üzerine taş konulmuş halde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ı kimin öldürdüğü halen bulunamadı.

20 hanelik köyde herkesin birbiri ile akraba olduğu bir beldede aradan geçen zaman içerisinde cinayetin hala çözülememiş olması kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Milyonlarca kişi Narin Güran cinayeti neden çözülemedi? Sorusunun cevabını merak ediyor.

50 SAHTE İHBAR YAPILDI

Narin'i arama çalışmalarında başta aile yakınları olmak üzere 50 sahte ihbarda bulunarak arama çalışmalarını yanlış yönlendirdikleri tespit edildi. Yapılan sahte ihbarlar dava dosyasına delil olarak eklendi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan, 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama kurtarma çalışmalarının, “Bir kısım şahısların hedef saptırma maksatlı suni ihbarlarıyla ve dikkat dağıtıcı eylemleriyle akamete uğratılmaya çalışıldığı, bunun bir kısmı Güran ailesinin bazı fertleri tarafından yapıldığı” sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde yer aldı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Güran ailesinde tutuklu şüpheli anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, dışarıda olan baba Arif Güran ve cinayetin baş şüphelisi tutuklu amca Salim Güran başta olmak üzere sürekli çelişkili ifadeler veriyor.

Köydeki hemen herkesin telefondaki arama kayıtları ve whatshap mesajları başta olmak üzere cinayet günü ve bir gün öncesine ait tüm kayıtların silinmesi, cinayetin aydınlatılmasındaki en büyük engel olarak görünüyor.

19 GÜN BOYUNCA SUDA KALMASI BİR ÇOK DELİLİ YOK ETTİ!

Öte yandan Narin Güran'ın öldürüldükten sonra dereye konulup üzerine taş konulması ve 19 boyunca cansız bedeninin suda kalması nedeniyle cinayeti aydınlatabilecek bir çok delilin de kaybolduğu belirtiliyor.

Cinayetin kim ve neden işlendiğini köyde hemen herkes biliyor ancak hiç kimsenin konuşmaması cinayetin çözülememesine neden oluyor. Cinayet şüphelisi amca Salim Güran, itirafçıların aleyhindeki söylemlerini reddederken bu söylemlerin kanıtlanamaması da Salim Güran'ın cinayeti işlediğinin kanıtlanmasının önüne geçiyor.

AĞABEY VE KUZEN İDDİASI

Narin'in kaybolduğu gün ahırdan gelen sesler üzerine ağabeyi Enes Güran ile erkek kuzenini (Salim Güran'ın oğlu) uygunsuz vaziyette gördüğü, bunun üzerine ağabeyi Enes tarafından elle boğulmak suretiyle nefessiz bırakıldığı iddia ediliyor. GPRS kayıtlarına göre anne Yüksel ve yenge Hediye Güran olay yerine gelerek Enes'e engel olmaya çalıştı. Anne Yüksel Güran bu sırada oğlu Enes'in kolunu ısırdı. Sonrasında muhtar olan amca Salim Güran çağrıldı. Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'ı arayarak Narin'i ölü ya da baygın halde teslim etti.

SORUŞTURMADA 11 TUTUKLU

Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11'e yükselirken, anne Yüksel Güran'ın Narin'in kaybolduğu saatlerde uyuduğunu, evlerine hem akrabaları aynı zamanda da komşuları olan Hediye Güran'ın geldiğini anlatması üzerine Hediye Güran da gözaltına alındı.

Narin Güran cinayetinin aydınlatılabilmesi için İstanbul'dan gelecek adli tıp raporları bekleniyor. Gelecek raporun ardından cinayetin büyük ölçüde ayınlatılacağı ifade ediliyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme