• Haberler
  • Spor
  • Nefes Kesen 7 Gollü Maçın Galibi Galatasaray

Nefes Kesen 7 Gollü Maçın Galibi Galatasaray

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Temponun biran olsun düşmediği nefes kesen 7 gollü karşılaşmayı Galatasaray 4-3 kazandı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi.


Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada goller arka arkaya geldi. Galatasaray penaltı kaçırdığı ve 3-2 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-3 kazanmasını bildi.


Sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli daha aşmış oldu.


27. dakikada Mertens ile 1-0 öne geçen Galatasaray 34. dakikada Mauro Icardi'nin kendi kalesine attığı gole engel olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken sarı-kırmızılı ekip ikinci yarıya golle başladı.


Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi bu sefer rakip ağları havalandırdı. Galatasaray Icardi'nin attığı golle 48. dakikada 2-1 öne geçti.

Golün ardından baskısını artıran Kasımpaşa 57. dakikada Aytaç Kara'nın ayağından mükemmel bir gol buldu. Ceza sahası dışından şutunu çeken Aytaç Kara takımının beraberlik golünü attı 2-2. Golün ardından baskılarını artıran Kasımpaşa, 77. dakikada Costa ile 3-2 öne geçti. Galatasaray 82. dakikada Mauro Icardi’nin ayağından penaltı kaçırırken bir dakika sonra 83. dakikada golcü oyuncu hatasını telafi etti ve takımının 3. golünü attı. 90. dakika da ise Vinicius sahneye çıktı. Oyuna girer girmez golünü atan Vinicius nefes nefese geçen karşılaşmanın da skorunu belirlemiş oldu.

Bakmadan Geçme