• Haberler
  • Magazin
  • Nicki Minaj Gözaltına Alındı! Uyuşturucuyu Ülke Dışına Çıkarmaya Çalıştı

Nicki Minaj Gözaltına Alındı! Uyuşturucuyu Ülke Dışına Çıkarmaya Çalıştı

Dünyaca Ünlü Yıldız Nicki Minaj'un Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Nicki Minaj'un Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'nda gözaltına alındı  Gözaltı sebebi ise hafif uyuşturucuyu ülke dışına çıkarmaya çalıştığı için gözaltına alındığı bildirildi.

KONSER ÖNCESİ GÖZALTINA ALINDI

İngiltere'nin Manchester şehrinde vereceği konser öncesi gözaltına alınan ünlü isim'ın Manchester'daki konserinin ertelendiği açıklandı

PARA CEZASI ÖDEDİ

Hollanda polisi, Minaj'ın para cezası ödediğini ve yolculuğuna devam etmesine izin verildiğini açıkladı.Nicki Minaj, öncesinde Amsterdam'da bir konser vermişti ve 2 Haziran'da şehirde bir konser daha planlanmıştı. 

Nicki Minaj Gözaltına Alındı! Uyuşturucuyu Ülke Dışına Çıkarmaya Çalıştı

NİCKİ MİNAJ KİMDİR?

Onika Tanya Maraj-Petty (d. 8 Aralık 1982), veya sahne adıyla Nicki Minaj,Trinidad doğumlu Amerikalı rapçi, şarkıcı, söz yazarı ve aktris. 2001 yılında katıldığı bir hip hop grubundan 2004 yılında ayrılması üzerine 2007 ve 2009 arasında yayımlanan mixtape çalışmalarıyla adını duyurdu. Elde ettiği solo başarısının ardından Young Money Entertainment ile anlaşma imzaladı.

Nicki Minaj Gözaltına Alındı! Uyuşturucuyu Ülke Dışına Çıkarmaya Çalıştı

Minaj'ın ilk stüdyo albümü Pink Friday (2010), ABD Billboard 200 listesinde zirveye oturdu ve Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği (RIAA) tarafından 3 tane platin sertifika ile ödüllendirildi. Albümün en başarılı single'ı olan "Super Bass", 8 kez platin sertifika aldı ve 5 milyondan fazla kopya satarak ABD'de tüm zamanların en çok satan single çalışmalarından biri oldu. Aynı sıralarda Minaj, Billboard Hot 100 listesinde aynı anda yedi şarkısı bulunan ilk solo kadın şarkıcı unvanına kavuştu.

Nicki Minaj Gözaltına Alındı! Uyuşturucuyu Ülke Dışına Çıkarmaya Çalıştı

İkinci stüdyo albümü Pink Friday: Roman Reloaded (2012), yayımlandığı yılın en çok satan albümlerinden biri ve en çok satan rep albümü oldu ve dünya genelinde 1,5 milyondan fazla kopya sattı. Albümün çıkış şarkısı "Starships", ABD'de ilk beş içinde yer aldı ve 2012'nin en çok satan single'larından biri oldu. 2013'e gelindiğinde, şarkıcının yalnızca ABD'de 2.6 milyon albüm ve 13.5 milyon single satışının olduğu öğrenildi. Aynı yıl, American Idol yarışmasının on ikinci sezonunda jürilik yaptı.

Bakmadan Geçme