• Haberler
  • Spor
  • Nicola Zalewski Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Nicola Zalewski Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Galatasaray, Serie A'da forma giyen Roma'nın Polonyalı oyuncusu Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Transfer dönemi kapanmadan önce resmi teklif sunulacak.

Nicola Zalewski Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

İtalyan medyasından Sky Sport Italia’nın haberine göre, Galatasaray, Victor Osimhen'in ardından Serie A'dan bir yıldız ismi daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılıların yeni gözdesi, Roma'nın Polonyalı kanat oyuncusu Nicola Zalewski.

Habere göre, Galatasaray, 22 yaşındaki Zalewski'yi kalıcı olarak transfer etmek için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala, Türk devinin genç oyuncu için Roma'ya resmi bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz yaz PSV’ye gitmeyi reddeden Zalewski için Hollanda kulübü 9 milyon Euro’luk bir teklif yapmıştı. Roma ise oyuncuyu Napoli'ye Cyril Ngonge ile takas etmeyi düşünmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

NİCOLA ZALEWSKİ KİMDİR?

Doğum : 23 Ocak 2002 (22 yıl yaşında), Tivoli, İtalya

Şu andaki takımı :Roma

Boy : 1,75 m

Kilo : 68 kg

Nicola Zalewski (d. 23 Ocak 2002), sol bek pozisyonunda görev yapan İtalya doğumlu Polonyalı millî futbolcudur. Serie A takımlarından Roma'da forma giymektedir.

Bakmadan Geçme