Nur Viral Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı

Uzun süredir kanserle mücadele eden sevilen ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, hayata veda etti. Kavaklı'nın ölüm haberini, birlikte televizyon programı yaptığı sunucu Nur Viral, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayarak vefat haberini izleyicilerle paylaştı.

Uzun süredir kanserle mücadele eden sevilen ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, hayata veda etti. Kavaklı'nın ölüm haberini, birlikte televizyon programı yaptığı sunucu Nur Viral, Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" programında duygusal bir şekilde izleyicilerle paylaştı.

Nur Viral  canlı yayında ifadeler ile hocanın vefat haberini paylaştı;

"Bugün benim için çok zor bir yayın olacak. Yayıncılıkta böyle bir şey vardır; sevdiğiniz birini kaybettiğinizde onun vefat haberini duyurmak ve yayını devam ettirmek çok zor olur. Gerçekten herkesten özür diliyorum. Sevenleri olarak çok üzgünüz, Yusuf Kavaklı Hocamızı kaybettik. Ailesine, sevenlerine sabır diliyorum ve hepinizden bugün dua istiyorum. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. En çok sevdiği gün olan cuma gününde vefat etti, onun için cuma günleri çok özeldi. Hep derdi ki bugünü dolu dolu yaşamalıyız. Hep beraber onun için dua edelim gerçekten.

 

 

NUR VİRAL KİMDİR?

Ünlü sunucu Nur Viral, Türkiye'nin ilk sağlık programını hazırlayan isim olarak tanınır. İstanbul'da 13 Mayıs 1975'te doğan Viral, eğitimini de İstanbul'da tamamlamıştır. Sunuculuk kariyerine 1993 yılında adım atan Viral, birçok radyo ve televizyon programına imza atmıştır.

Hayat Ağacı programı ile tanınan Nur Viral, bu programı Tatlıses TV'de 5 yıl boyunca sunmuş ve 40 yerel televizyon aracılığıyla izleyicilerle buluşturmuştur. Ayrıca Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve Beyaz TV gibi kanallarda yemek ve sağlık programları sunmuştur.

Şu anda hafta içi her gün 11:00'da Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" adlı kadın kuşağı programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

Bakmadan Geçme