• Haberler
  • TV
  • O Ses Türkiye Yılbaşı özel programından görüntüler geldi

O Ses Türkiye Yılbaşı özel programından görüntüler geldi

O Ses Türkiye bu sene yılbaşı özel programıyla ekranlara gelecek. Bu sene hangi ünlülerin yarışacağı ise merak konusu.

Sürpriz Jüri Meryem Üzerli

Yılbaşı klasiği haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Beyazıt Öztürk bu kez sunucu olarak karşımıza çıkacak. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ise Beyaz'ın yerine jüri koltuğuna oturacak. Jüri kadrosunda Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş gibi isimler yer alacak.

Kimler yarışıyor?

27 Aralık'ta O Ses Maltepe Stüdyosu'nda gerçekleştirilecek olan program, birbirinden ünlü konukları ağırlayacak. Kerem Alışık, Enis Arıkan, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp ve Bengi Apak; Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu; Lohusa filminden Gupse Özay ve diğer oyuncular; Aşka Düşman dizisinden Buse Meral ve diğer oyuncuların yer alması bekleniyor. Yarışmacılar, 20 ve 26 Aralık'ta Tarık Sezer ve Orkestrası ile ses provası yapacak.

Yarışmaya katılacak isimler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti'nden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak; Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu; Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan; Aşka Düşman ekibinden Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor.

Bakmadan Geçme