• Haberler
  • Spor
  • Okan Buruk Jose Mourinho'ya Cevabını Sahada Verdi!

Okan Buruk Jose Mourinho'ya Cevabını Sahada Verdi!

Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Okan Buruk, Galatasaray'ın başında çıktığı hiçbir maçta Fenerbahçe'ye Kadıköy'de mağlup olmadı.

Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı müsabakayı 3-1 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu.

Dev maç öncesinde spor yorumcuları ve milyonlarca taraftar Jose Mourinho mu yoksa Okan Buruk mu? kazanacak sorusunun cevabını merak ediyordu.

Türkiye'ye geldiği günden itibaren özellikle Galatasaray ve Okan Buruk'a yönelik açıklamalarıyla gündem olan Jose Mourinho cevabını sahada almış oldu.

Mourinho'nun açıklamalarına karşı bu zamana kadar hiçbir şekilde cevap vermeyerek polemiğe girmeyen tecrübeli teknik adam Okan Buruk, derbiden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak Jose Mourinho'ya cevabını da sahada vermiş oldu.

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında çıktığı hiçbir maçta Fenerbahçe'ye Kadıköy'de mağlup olmadı.

Jose Mourinho'nun bundan sonra da Galatasaray ve Okan Buruk aleyhinde konuşup konuşmayacağı merak konusu oldu.

4'ÜNCÜ FENERBAHÇE DERBİSİNİ KAZANDI!

Teknik Direktör Okan Buruk, bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların başında 6. kez sarı-lacivertlilere karşı oynadı.
Buruk’lu Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı 1’i hükmen olmak üzere toplam 4 galibiyet elde ederken, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılıların teknik adamı ayrıca Kadıköy'de sarı-lacivertlileri de 2. kez mağlup etti.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme