• Haberler
  • Spor
  • Okan Buruk Kayserispor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Okan Buruk Kayserispor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Süper Lig'de Galatasaray Kayserispor'u konuk ediyor. Lig'in 20.haftasında evinde kazanarak liderlik yarışında bir daha yara almamak isteyen Galatasaray taraftarının önünde Kayserispor'a farklı bir tarife uygulamak istiyor. Maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk maçla alakalı Bein Sport'a değerlendirmelerde bulunarak iddialarını bir kez daha açıkladı.

Kayserispor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk şu açıklamaları yaptı:

"Öncelikle tabi hepimiz çok üzüntülüyüz. Ülkemizin verdiği şehitler canımızı yaktı. Şehitleri anarak başlıyorum. Bugün ikinci devrenin ilk maçı. Kayserispor önemli bir takım ama onların da çok eksiği var bizim de çok eksiğimiz var. İki tarafın kadrolarında çok genç oyuncu yer alıyor. Bu sebeple gençlere şans veriyoruz.

Kayseripspor iyi bir takım ama biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Önemli olan pozisyonları sonlandırma girdiğimiz pozisyonları sonlandırmakta zorlanıyoruz. Sacha döndü bu bizim için çok önemli. Geçen haftadan değişiklik olarak Kerem Demirbay oynamıyor. Barış geri döndü o da ilk 11'de başlayacak. Bütün oyuncularımız çok önemli çok değerli. Hedefimiz ikinci yarıya başladığımızda büyün maçları kazanmak. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyor.

Bugün taraftarımızla birlikte Galatasaray'ın ne kadar iyi bir takım olduğunu göstermek istiyoruz.

Berkan sezon başı Avrupa'da oynamak istediği için İtalya'ya gitti. Berkan bizim oyuncumuzdu geri döndü. Antremanda temposu çok iyiydi. İleri vakitlerde kullanabileceğimiz bir futbolcu. Ortasahada çok alternatif var ileride çok yok ama ortasahada tercih edebileceğimiz çok oyuncu var."

Bakmadan Geçme