• Haberler
  • Spor
  • Okan Buruk Sivasspor Maç Sonu Açıklamaları 11 Ocak Perşembe

Okan Buruk Sivasspor Maç Sonu Açıklamaları 11 Ocak Perşembe

Süper Lig'in erteleme haftasında Galatasaray Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivas'ta oynanan maç 1-1'lik skorla tamamlanırken Galatasaray sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Fenerbahçe'nin her maç bol gol atması Galatasaray'ın ise gol bulamaması konusunda birçok paylaşım yapıldı. Bazı taraftarlar Okan Buruk'a da tepki gösterirken Okan Buruk'un maç sonrasında yapacağı açıklamalar merak konusu oldu.

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. 

Karşılaşmada Galatasaray'ın golünü 45. dakikada Kerem Demirbay kaydederken Sivasspor'un golünü 86. dakikada Koita penaltıdan attı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 48'e, Sivasspor da 25'e yükseltti. 

Gelecek hafta Galatasaray sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Sivasspor ise deplasmanda Samsunspor'la karşılaşacak.

OKAN BURUK MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Sivasspor ile beraber kaldıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada VAR ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Sivasspor 5'li savunmayla başladı, topu bize bıraktı. İlk yarı 2 tane direk var. İlk yarı sonunda golü bulduk. İkinci yarı top bizdeydi ama ikinci golü bulmak için daha çok rakip kaleye gitmeliydik. Rakibimiz de çaba sarf etmedi. Bizim kaptırdığımız toplarla çaba sarf etti. Devamında şanssız penaltı oldu. Abdulkadir'in topa eliyle dokunduğu pozisyon penaltı gibi görünüyor. VAR'dan da uyarı gelmedi, genelde gelmiyor zaten uyarı. Bizim kendimizden beklediğimiz şey, ikinci golü atıp maçı bitirmek. 1-0 garanti bir skor değil.

2. golü bulmak için daha çok rakip kaleye gitmemiz gerekirdi. Bu maçtan dolayı çok üzgünüz."

Bakmadan Geçme