• Haberler
  • Spor
  • Okan Buruk Sparta Prag Maç Sonu Açıklamaları 15 Şubat Perşembe

Okan Buruk Sparta Prag Maç Sonu Açıklamaları 15 Şubat Perşembe

Okan Buruk Sparta Prag Maç Sonu Açıklamaları 15 Şubat Perşembe... UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray Sparta Prag ile zorlu bir maça çıktı. 3-2'lik skorla kazanan ve avantaj elde eden Galatasaray'da Okan Buruk'un maç sonu açıklamaları merak ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray ile Sparta Prag karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi temsilcimiz 3-2 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Kerem Demirbay, 60. dakikada Dries Mertens ve 90+1. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Çekya temsilcisinin golleri 47. dakikada Angelo Preciado ve 65. dakikada Jan Kuchta'dan geldi.

İki takım da maçı 10 kişi tamamladı

Temsilcimizde, Victor Nelsson 62. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Sparta Prag'da da Rynes, 80. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu mücadelenin rövanşı 22 Şubat Perşembe günü Çekya'da oynanacak.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Okan Buruk: "Konsantrasyon, mücadele ve kalite olarak daha iyisini yapmamız gerekiyor. Onu da yapacağımıza inanıyorum. Yoğun bir fikstürde gidiyoruz. Çok geniş bir benchimiz yok, özellikle savunmada çok fazla hamlemiz yok. Ön tarafta biraz daha genişliğimiz var."

Okan Buruk: "Icardi'nin golünü unutmayalım, orada Barış'ın topu götürmesi, Carlos'un savunmayı üstüne çekmesi ve Icardi'nin golü muhteşemdi. Taraftarlarımız harikaydı. Çok yoğun bir fikstürden geçiyoruz, zaman zaman yorgunluklar oluyor ama seyircimizle birleştiğimizde çok etkili oyunlar ortaya koyuyoruz."

Bakmadan Geçme