• Haberler
  • Spor
  • Okan Buruk'tan Çok Konuşulacak Derbi Açıklaması!

Okan Buruk'tan Çok Konuşulacak Derbi Açıklaması!

Okan Buruk: 'Kavgasız, dövüşsüz ve futbol kalitesinin yüksek olduğu bir derbi olsun. Hakem performansı konuşulmasın'

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü hafta erteleme maçında sahasında Gaziantep FK'yı konuk eden Galatasaray sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK'yı yenerek liderliği ele geçirdiklerini ifade etti.

Ligde puan kaybetmeyen tek takım olduklarına dikkati çeken ve oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Okan Buruk, hafta sonu Fenerbahçe derbisinden kazanmak için sahada olacaklarını dile getirdi. 

Okan Buruk şunları söyledi;

"Kazanarak liderliği ele geçirmek, puan kaybetmeyen ek takım olmak ve oynadığımız oyunu devam ettirmek istiyorduk. Çaykur Rizespor maçındaki gibi oynadık, çok istekliydik. Üretkenlik anlamında bir önceki maçtan daha iyiydik. İkinci yarı tempomuz düştü. Hücumda ofansif bölgeye çok fazla seçeneğimiz yoktu. O rolü oynayacak Yusuf Demir vardı. Ana kadrodan oyuna sokabileceğimiz oyuncu çeşitliliği azdı. Yunus Akgün üzerindeki yükü attığı golle kırdı. Yunus Akgün'ün de Barış Alper Yılmaz'ın da performansından memnunum. Yunus'a güveniyoruz, ona inanıyoruz. İnşallah formunu çok daha yukarılara taşıyacak.

3-0 KAZANDIK YİNE KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ

"Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti, 5'te 5 ile gidiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız. Kavgasız, dövüşsüz ve futbol kalitesinin yüksek olduğu bir derbi olsun. Hakem performansı konuşulmasın. İki takım da kazanmaya çıkacak. Son iki senede 3-0 kazandık ve 0-0 berabere kaldık. Yine kazanmak için gideceğiz. Onlar da kazanmak için tutkulu olacaktır. Sakin kalmalıyız ve provokasyonlara uymamalıyız. Saha içerisinde kalıp, oyunumuzu oynayacağız. Bu sefer erken bir derbi, iki takım da her ne sonuç olursa olsun bir şey kaybetmeyecek. İki takım da psikolojik üstünlüğü eline geçirmeye çalışacak. Kazanmak için oynayacağız."

Bakmadan Geçme