Ölüp yeniden dirildi: Cehennemi ziyaret ettim

Kansas'ta yaşayan Charlotte Holmes, 11 dakikalık ölüm deneyiminin ardından yeniden hayata döndüğünü ve cennetin güzelliğini gördükten sonra cehennemi görmenin dayanılmaz olduğunu ifade etti.

Ölüp yeniden dirildi: Cehennemi ziyaret ettim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kansas eyaletinin Wichita şehrinde yaşayan Charlotte Holmes, 2029 yılının Eylül ayında ölümle burun buruna geldi. Altmışlı yaşlarının sonlarına yaklaşan Holmes, yüksek tansiyon sebebiyle kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. 11 dakika boyunca klinik olarak ölü kabul edilen Holmes, yeniden hayata döndü.

"DÜNYADA OLMADIĞIMI FARK ETTİM"

The 700 Club’a verdiği röportajda Holmes, "Hayatımda hiç duymadığım kadar güzel bir müzik duydum ve nefes aldığımda en hoş çiçek kokularını hissettim. Gözlerimi açtığımda cennette olduğumu anladım. Cenneti tarif etmek imkânsız çünkü hayal gücümüzün çok ötesinde bir yer, saf bir mutluluk vardı" dedi. Ayrıca, cennette anne ve babasını, kız kardeşini ve hatta hamileliği sırasında vefat eden küçük bebeğini gördüğünü belirtti.

"CEHENNEMİN KOKUSU DAYANILMAZDI"

Holmes, Tanrı'nın ona cehennemin dehşetini gösterdiğini iddia ederek, "Tanrı bana cehennemi gösterdiğinde çürümüş et gibi bir koku aldım ve sürekli çığlık sesleri vardı. Cennetin güzelliğinden sonra cehennemi görmek dayanılmaz bir acıydı" diye konuştu.

Bakmadan Geçme