• Haberler
  • Gündem
  • Önce Sevgilisini Öldürdü Sonra Kendi Kafasına Sıktı

Önce Sevgilisini Öldürdü Sonra Kendi Kafasına Sıktı

Tekirdağ'da 22 yaşındaki Fahrettin Toraklı aralarında çıkan tartışma sırasında kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü, ardından da intihar etti. Sabah saatlerinde bölgeden geçen fabrika işçileri, ikilinin cansız bedenlerini araç içerisinde buldu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bu sabah korkunç bir olay meydana geldi. Fabrika işçileri tarafından fark edilen olayda, bir kişi yanındaki kız arkadaşını öldürüp intihar etti.

Dün akşam saatlerinde Fahrettin Toraklı (22), Sedef Çınar ile konuşmak üzere aracıyla Veliköy OSB Lisesi'nin arkasındaki gölet kenarına geldi. İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fahrettin Toraklı, yanında taşıdığı ruhsatsız silahla Sedef Çınar'ı vurarak öldürdü. Ardından aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

ARAÇ İÇERİSİNDE BULUNDULAR

Sabah saatlerinde bölgeden geçen işçiler, park halindeki araçta iki kişinin hareketsiz yattığını fark ederek durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fahrettin Toraklı ve Sedef Çınar'ın hayatlarını kaybettiğini tespit etti.

Bakmadan Geçme