• Haberler
  • Magazin
  • Onu Görenler Yaşına İnanamıyor! Ünlü Modacı Gençlere Taş Çıkartıyor

Onu Görenler Yaşına İnanamıyor! Ünlü Modacı Gençlere Taş Çıkartıyor

Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, 75 yaşında olmasına rağmen fiziği ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Wang, gençlik sırrının uzun saatler çalışmak olduğunu söylerken, fotoğrafları görenler ise onun için 'Zamanı durdurmuş' yorumunu yapıyor.

Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, New York'ta Çinli göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Tasarımlarıyla birçok ünlü ismin özel elbiselerini ve gelinliklerini tasarlayarak adını duyurdu.

Ancak, Wang'ın dış görünüşü, tasarımlarından daha fazla konuşuluyor. 1949 doğumlu olmasına rağmen, 75 yaşında olmasına rağmen yaşını tahmin etmek oldukça zor.

Onu Görenler Yaşına İnanamıyor! Ünlü Modacı Gençlere Taş Çıkartıyor

HER GÜN FAST FOOD YERİM

Wang, sağlıklı beslenme ve sporun katkısını kabul etse de, kendisi "Her gün fast food yerim. Krema dolgulu, şeker kaplı çörekleri severim." diyor. Gençlik sırrının uzun saatler çalışmak olduğunu vurgulayan Wang, meşgul olmanın yaşlılığın en iyi panzehiri olduğunu savunuyor.

VERA ELLEN WANG KİMDİR

New York'ta Çinli göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Wang, artistik patinajcı olarak başladıktan sonra moda endüstrisine girdi ve sonunda Vogue'un en genç editörü oldu. Wang daha sonra, Ralph Lauren'e katıldı. Ardından 40 yaşında bağımsız bir gelinlik tasarımcısı oldu. Tanınmış çok sayıda kişi için gelinlikler tasarladı.

Gece kıyafetleri, çeşitli kırmızı halı etkinliklerinde yıldızlar tarafından sevilerek giyildi. Tasarımları ayrıca Kış Olimpiyat Oyunlarında figür patencileri için kostüm olarak yer aldı. Wang aynı zamanda bir kitap yazdı, birçok ödül aldı. Wang en çok zarif ve sofistike gelinlikleri ve haute couture koleksiyonlarıyla tanınır.Daha sonra erkek giyim, takı, koku, gözlük ve ev ürünleri dahil olmak üzere diğer kollara ayrıldı.

Onu Görenler Yaşına İnanamıyor! Ünlü Modacı Gençlere Taş Çıkartıyor

1990 yılından beri kendi markasını dünya çapında genişlettiği tasarım salonunu açtı. Wang, 1989'da Arthur P. Becker ile evlenip 2012 yılında ayrılan çiftin, iki evlatlık kızı varr. Tasarımları The West Wing, Gossip Girl, Sex and the City ve Bride Wars gibi çeşitli film ve televizyon programlarında yer aldı.

Vera Ellen Wang, New York'ta 1940'ların ortalarında Amerika Birleşik Devletleri'ne göç eden Çinli bir ailenin çocuğu olarak 27 Haziran 1949'da dünyaya geldi. Annesi Florence Wu, Birleşmiş Milletler için tercüman olarak çalışırken, Yanjing Üniversitesi ve MIT mezunu olan babası Cheng Ching Wang bir ilaç şirketine sahipti. Wang'ın Kenneth isimli bir erkek kardeşi de var.

Wang, sekiz yaşında artistik patinaj yapmaya başladı. Yazları Denver'da Peter Dunfield ve Sonya Klopfer altında ve yılın geri kalanında New York Skating Club'da antrenman yaptı. Lisedeyken çiftler ortağı James Stuart ile antrenman yaptı ve 1968 ABD Artistik Patinaj Şampiyonasında yarıştı . 9 Ocak 1968 sayısında Sports Illustrated'ın ' in the Crowd'da yer aldı. ABD Olimpiyatları takımına giremeyince moda endüstrisine girdi. Wang, "Paten kaymak çok boyutludur" diyerek kaymaktan keyif almaya devam ediyor.

Wang, Friends Seminary'e katıldı, 1967'de Chapin Okulu'ndan mezun oldu, Paris Üniversitesi'ne gitti ve Sarah Lawrence College'dan sanat tarihi diploması aldı.

1968'de Wang, Waldorf Astoria New York taki International Debutante Ball'da sosyete sosyetesine sosyeteye sosyeteye sosyeteye sokan biri olarak sunuldu.

 

 

 

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme