• Haberler
  • Spor
  • Osimhen Neden Oyundan Çıktı? Osimhen'in Sakatlığı Ciddi mi?

Osimhen Neden Oyundan Çıktı? Osimhen'in Sakatlığı Ciddi mi?

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Osimhen sakatlanarak oyundan çıktı. Osimhen'in sağlık durumu kamuoyunda merak konusu oldu. Osimhen'in sakatlığı ciddi mi? Sorusunun cevabı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in 7'inci haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa Rams Park'ta karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılı ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü Kasımpaşa'ya karşı atan ve 8 dakika sonra da ikinci golünü kaydeden Osimhen, ilk yarının son anlarında sakatlandı.

Kulübeye oyuncu değişikliği işareti yaparak kenara gelen Osimhen, daha sonra yeniden oyuna girerek ilk yarıda kalan dakikaları tamamladı.

OSİMHEN'İN SAKATLIĞI CİDDİ Mİ?

Galatasaray'ın çok büyük umutlarla transfer ettiği ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Osimhen, ikinci yarıda sakatlığı nedeniyle yerini Mertens'e bıraktı.

Arka adalesinde sertlik hisseden Osimhen, riske girmemek amacıyla oyundan çıkarıldı. Yıldız oyuncu ile kesin kararın yarın yapılacak sağlık kontrolünün ardından verileceği belirtiliyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme