• Haberler
  • Siyaset
  • Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş Arasındaki Görüşme Başladı: Toplantının İçeriği Belli Oldu

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş Arasındaki Görüşme Başladı: Toplantının İçeriği Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün konuşmasında Kemal Kıçdaroğlu'yla görüşeceğini söylemişti. Akabinde Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve Mansur Yavaş görüşmelere başladı. İşte Detaylar...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün konuşmasında Kemal Kıçdaroğlu'yla görüşeceğini söylemişti. Ancak Mansur Yavaş'ın toplantıya katılacağı bilinmiyordu. Kamuoyuna sızan fotoğrafa göre Mansur Yavaş'ında görüşmede olduğu görüldü.

KILIÇDAROĞLU'NUN PARTİ KURMASI MI ENGELLENİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir parti kuracağına dair iddialar son zamanlarda gündeme gelmişti. Bu süreçte, Özgür Özel ve Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve onu bu fikirden vazgeçirmeye çalıştıkları öne sürüldü. İddialara göre, bu görüşmenin amacı Kılıçdaroğlu'nu yeni bir parti kurmaktan alıkoymak ve mevcut siyasi düzen içinde kalmasını sağlamaktı.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu'nun sahaya inip çeşitli illeri ziyaret etmeye başlaması ve CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'e karşı sert eleştirilerde bulunması, kulislerde yeni bir parti kurma niyetinin hala canlı olduğunu düşündürmüştür. Bu çerçevede, Kılıçdaroğlu'nun hem CHP içinde hem de dışındaki siyasi geleceği belirsizliğini koruyor.

EKİM AYINDA PARTİ KURMASI BEKLENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında seçimlerde Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı kazanmasını Kılıçdaroğlu sindiremediği iddia ediliyordu. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadım açıklamasıyla Başkent Ankara'da kendisine siyasi bir ofis açtı. Bir çok siyasiyi ofisinden ağırladı ve bir mesaj verdi: "Hala Siysetin İçindeyim"

Bunun üzerine birçok kaynak Kılıçdaroğlu'nun Bülent Ecevit'i örnek alıp ekim ayında yeni bir isyasi parti kurumasını iddia etti. 

60 - 90 ARASI MİLLETVEKİLİ KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLİYOR

Geçen günlerde CHP'de "Değişim Gerçeği" adı altında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında bir zoom toplantısında bir çok milletvekilinin toplantıya katılmadığı görüldü. Bunun üzerine çıkan iddialarda katılayan isimlerin Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği bildirildi.

Bakmadan Geçme