• Haberler
  • Spor
  • PAOK Zaferi Sonrasında Okan Buruk'tan Dikkat Çeken Açıklama!

PAOK Zaferi Sonrasında Okan Buruk'tan Dikkat Çeken Açıklama!

Okan Buruk: 'Transfer dönemi bittiği zaman bizim camiada her sorun çözülüyor, herkes rahatlıyor. Bugün de en iyi oyunlarımızdan birini oynadık. Oyunla taraftar birleştiğinde çok daha iyi oluyor.'

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile Yunanistan'ın PAOK takımı karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlayan taraf oldu.

Karşılaşmanın sonunda Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Maç sonrasında taraftarların kendisini çağırması üzerine soyunma odasından çıkarak üçlü çektiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

"Taraftarlarımızla bir aradayım. Bana bu desteği hep verdiler. Bu sezon başını düşündüğümüzde biz kendimize güveniyorduk. Biz kendi içerimizde konuşuyoruz ve sanki dışarıdan fırtına varmış gibi gözüküyordu.

Florya hiçbir zaman kötü sonuçlardan olumsuz etkilenmedi. Transfer dönemi bittiği zaman bizim camiada her sorun çözülüyor, herkes rahatlıyor. Bugün de en iyi oyunlarımızdan birini oynadık. Oyunla taraftar birleştiğinde çok daha iyi oluyor. Üçlü savunma oynayan takımlara karşı 3 forvette oynayabilirsiniz. Biz önde basan bir takımız. Gabriel Sara hem 6, hem 8, hem de 10 numaraydı. 12-13 km üstünde koşmuş olabilir. Ismail Jakobs da çok etkiliydi o da epey koştu. Savunma geçişlerini de çok iyi yapıyor Jakobs, sadece hücumları değil. Onu da idareli kullanmamız lazım. Yunus Akgün kuvvet olarak gelişti, bunu kendisi de söylüyor. Oynadıkça dayanıklılığı ve hızı artıyor. Yunus'un halini görünce mutlu oluyoruz. Yunus ne zaman sahneye çıkacak diyorduk, Maşallah."

MUHABİR

Bakmadan Geçme