• Haberler
  • Gündem
  • Para İçin 12 Bebeği Öldüren Yeni Doğan Çetesinin Kan Donduran Diyalogları Ortaya Çıktı!

Para İçin 12 Bebeği Öldüren Yeni Doğan Çetesinin Kan Donduran Diyalogları Ortaya Çıktı!

Para için 12 bebeğin ölümüne neden olan 'yenidoğan bebek çetesinin' kan donduran diyalogları ortaya çıktı:

Özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden ölmesine neden olan çete üyelerine ait olduğu belirtilen konuşma kayıtları ortaya çıktı.

İstanbul'da gerek olmadığı halde özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin bir süre önce soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı Y.E. ise makamında tehdit edilmişti. Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 47 şüpheli hakkında iddianame Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlandı. Hazırlanan iddianamede şüphelilerin bebekleri nasıl anlaşmalı hastanelere sevk ettikleri telefon görüşmeleri de yer aldı. Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nin değerlendirme aşamasında olan iddianame kabul edilmesi halinde şüphelilerin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

Çete üyelerinin aralarında geçen konuşmalar ise kan donduran cinsten.

İşte o kan donduran konuşmadan detaylar;

-Hasan Basri G.: “Mehtap çocuğu öldür, 50 satürasyonlu çocuk mu olur?”

-Hemşire Mehtap S.: “Öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani.”

-Hakan Doğukan T.: “Sevk olacak hastayla ilgili bilgi var mı?”

-Hasan Basri G.: “Kanka ben onu halledeceğim. Bugün bizim para yatsın en azından onu bir kurtaralım. Ondan sonra aile ile ameliyat için konuşacağım. 150 bin fiyat çekeceğim. Uygun mu?”

-Hakan Doğukan T.: “Tamam ama hasta çok dayanmaz haberin olsun akciğerleri boydan boya kapanmış.”

-Hasan Basri G.: “O çocuk ölecek rüyamda gördüm.”

-Hakan Doğukan T.: “Satürasyonu ona kadar düşmüş yani çok dayanmaz sevkini hızlıca yapmamız lazım ölürse başımıza da sıkıntı olacak.”

-Hasan Basri G.: “Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Gidip babayla anayla görüşeceğim bugün parayı alacağım. Bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım.”

MUHABİR

Bakmadan Geçme