• Haberler
  • Gündem
  • Pegasus'tan Bir Bilet Alana Bir Bilet Bedava! Kampanyanın Detayları Açıklandı

Pegasus'tan Bir Bilet Alana Bir Bilet Bedava! Kampanyanın Detayları Açıklandı

Pegasus, 4-5 Haziran tarihlerinde bir bilet alan herkese bir bilet bedava kampanyasını duyurdu. İlk biletin biletlemesi yapıldıktan sonra en geç 72 saat içinde hediye bilet şifresi, biletlemede iletişim bilgisi olarak verilen e-posta adresine gönderiliyor. Bu kampanya ile yolcular, satın aldıkları ilk biletin yanında bir hediye bilet de kazanma şansına sahip oluyorlar.

Pegasus'un yeni kampanyasına göre, 4-5 Haziran'da veya 1 Temmuz ile 15 Eylül tarihleri ​​arasında bir bilet alan yolcular, 19 Kasım 2024 ile 25 Mart 2025 tarihleri arasında geçerli bir adet hediye uçak bileti şifresi kazanıyorlar.

72 SAAT İÇİNDE GÖNDERİLİYOR

İlk bilet satın alındıktan sonra, biletin biletlemesi yapıldıktan sonra en geç 72 saat içinde hediye bilet şifresi, biletleme sırasında iletişim bilgisi olarak verilen e-posta adresine gönderiliyor.

HANGİ TARİHLERİ KAPSIYOR

Hediye bilet şifresi, 27 Eylül 2024 ile 27 Ekim 2024 tarihleri arasında kullanılabilir ve bu bilet ile 19 Kasım 2024 ile 25 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlarda yurt içinde veya yurt dışında seyahat edilebilir.

KAMPANYA HANGİ BİLETLERDE GEÇERLİ

Kampanyanın geçerli olduğu hatlar arasında, Kıbrıs ve belirtilen hatlar dışındaki tüm yurt dışı hatları bulunuyor. Bu hatlarda yapılan tek yönlü, aktarmalı veya gidiş dönüş uçuşlarında, Pegasus BolBol üyeleri herhangi bir bilete bir adet şifre hakkına sahip olacaklar. Bu, biletin gidiş-dönüş veya tek yönlü olmasına bakılmaksızın geçerlidir.

KAMPANYA KAPSAMINDA OLMAYAN SEFERLER

 İstanbul Sabiha Gökçen - Cidde -  İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen - Dammam (SA) - İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen - Kahire - İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen - Madinah - İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen - Riyad - İstanbul Sabiha Gökçen

Trabzon - Cidde - Trabzon

Trabzon - Dammam (SA) - Trabzon

Trabzon - Riyad - Trabzon

Ankara - Madinah - Ankara

KAMPANYA KURALLARI

Pegasus'un kampanyasına katılmak isteyen yolcular için bazı kurallar ve şartlar bulunmaktadır:

Kampanyadan yararlanmak için, bilet alımı sırasında Pegasus BolBol üyesi olmanız ve yolcu bilgilerinizin doğru bir şekilde girilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde, hediye bilet şifresi gönderilmeyecektir.

İlk alınan biletin açığa alınmamış, değiştirilmemiş veya iptal edilmemiş olması gerekmektedir. Hediye bilet şifresini kullanabilmek için, biletlemeyi yaparken "Kampanya Kullan" butonuna tıklayarak, size gönderilen şifreyi ilgili alana girmeniz gerekmektedir.

Hediye bilet şifreleri, tek tek kullanım amaçlıdır. Toplu kullanım, devir, satış veya paylaşım durumlarında şifreler geçersiz hale getirilecektir.

Kampanya, sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Başka hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamında değildir.

Kampanya, diğer kampanyalarla birleştirilemez. Başka bir kampanyadan yararlanarak satın alınan biletler kampanya kapsamında değerlendirilmez ve hediye bilet şifresi gönderilmez.

Kampanya kapsamında satın alınan biletlerin iptal ve iade kuralları, ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kuralları'na tabidir. Hediye biletlerde değişiklik veya iptal durumunda ilgili kurallar geçerli olacaktır.

Kampanya süresince Pegasus, kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme