Piknik Yapan Vatandaşlar Ceset Buldu

İstanbul Halkalı'da boş bir arazide piknik yapanlar tarafından silahla vurulmuş şekilde erkek cesedi bulundu. Cesedin günlerdir kayıp olan Furkan Ç.'ye(25) ait olduğunu açıkladı.

Küçükçekmece’de Halkalı Merkez Mahallesi'nde boş bir arazide saat 20.30 sıralarında piknik yapan vatandaşlar, erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardından kişinin silahla vurulduğu öğrenildi.

Piknik Yapan Vatandaşlar Ceset Buldu

GÜNLERDİR KAYIP OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Silahla vurulmuş halde cesedi bulunan kişinin kimliğini belirlemek için çalışma yapan ekipler, cesedin Bağcılar'da ailesi ile yaşayan ve günlerdir kayıp olan Furkan Ç.’ye(25) ait olduğunu tespit etti. Ailenin Furkan Ç.'den günlerdir haber alamadığı ve çocuklarını aradıkları ortaya çıktı.

Piknik Yapan Vatandaşlar Ceset Buldu

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Furkan Ç.’nin başından vurulduğu ve silahın da olay yerine yakın bir yerde bulunduğu belirtildi. Ekiplerin olay ile ilgili çalışması devam ederken, Furkan Ç.’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Piknik Yapan Vatandaşlar Ceset Buldu

Bakmadan Geçme