• Haberler
  • Spor
  • Polonya Portekiz Maçı Canlı İzle! 12 Ekim Cumartesi

Polonya Portekiz Maçı Canlı İzle! 12 Ekim Cumartesi

Polonya Portekiz Maçı Canlı İzle! 12 Ekim Cumartesi... Polonya ile Portekiz, UEFA Uluslar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Polonya – Portekiz, UEFA Uluslar Ligi maçı, 12-10-2024 Cumartesi günü TV 8 Buçuk, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45.

Polonya Portekiz Maçı Canlı İzle! 12 Ekim Cumartesi

UEFA Uluslar Ligi’nde heyecan Polonya - Portekiz mücadelesiyle devam ediyor. Grubunda oynadığı iki karşılaşmayıda kazanan Portekiz 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Polonya ise tek galibiyetle 3. sırada bulunuyor. Uluslar A Ligi 1. Grup’ta diğer mücadelede İskoçya ve Hırvatistan karşı karşıya gelecek.

Polonya ve Portekiz arasında oynaancak karşılaşmayı Serdar Gözübüyük yönetirken yardımcılıklarını ise Erwin Zeinstra ve Johan Balder yapacak. Portekiz’de gözler yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’ya çevrildi. Roberto Martinez yönetimindeki Portekiz ekibinde Bruno Fernandes, Diogo Jota, Trincao, João Neves, Palhinha gibi önemli isimler bulunuyor. Polonya ise ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme