Pürsu Nedir, Neden Gündem Oldu? Pürsu Kimin?

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Jose Mourinho, çalışmalarına başladı. Tecrübeli teknik adamın şortunun üzerinde olan pürsu yazısı ise gündem oldu. Milyonlarca kişi pürsü nedir, neden gündem oldu? Pürsu kimin? sorusunun cevabını merak etti. Detaylar haberimizde...

Süper Lig hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho görevine başladı. Fenerbahçe kulübü resmi sosyal medya hesabından tecrübeli teknik adamın görevine başladığına dair fotoğraf paylaşılarak açıklama yaptı.

Ancak paylaşılan fotoğraf karesinde bir detay, Mourinho'nun göreve başlamasından çok daha fazla dikkat çekip kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun giydiği şorttaki pürsu yazısı sosyal medyada merak konusu oldu. Milyonlarca kişi pürsu nedir? Pürsu kimin? Sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

PÜRSU NEDİR? PÜRSU KİMİN?

Ali Koç'un Fenerbahçe Kulüp başkanı olmasının ardından Koç Holding İştiraki olan su markası Pürsu ile sponsorluk anlaşması yapıldı. Pürsu, önceki yıllarda olduğu gibi 2024-2025 sezonunda da Fenerbahçe kulübünün su tedarikçisi oldu.

36 ilde 400’e yakın bayisiyle 2011 yılından beri su sektöründe hizmet veren Koç Topluluğu markası Pürsu, Bal Kaynak Su İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin çatısı altında faaliyetlerini Uludağ ve Nazilli’deki 2 farklı tesisinde sürdürüyor.

Pürsu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ise Melih Poyraz yürütüyor.

PÜRSU NEDEN GÜNDEM OLDU?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun giydiği şortta sol bacağındaki devasa pürsu yazısı sosyal medyada gündem oldu. Milyonlarca kullanıcı ve futbolsever, yazının çok büyük olduğunu belirterek tepki gösterdi.

Pürsu Nedir, Neden Gündem Oldu? Pürsu Kimin?

Bakmadan Geçme